Výklad karet online.

Sandra: výklad karet

Jmenuji se Sandra a zabývám se výkladem karet. Doporučuji Vám se podívat na mé webové stránky, kde naleznete, jaké přesně nabízím služby a jak vypadá a probíhá můj výklad. Najdete tu rovněž kompletní ukázky z výkladů karet, které jsem dělala a u kterých jsem dostala svolení ke zveřejnění od mých zákazníků. Doporučuji si to pročíst, aby jste viděli, co vlastně můžete očekávat. Naleznete zde i ceník a další informace.

Něco o mně:


Výkladem karet se zabývám již mnoho let. Učila jsem se od skvělé kartářky, která mi ukázala, jak karty vnímat, co z nich cítit a jak v nich postupně číst. Jeden druh karty, má mnoho významů. Dvě karty mnoho možných kombinací a u více karet, ještě více možností. Je tedy potřeba i dostatek intuice abychom poznali ten správný směr, jak karty promlouvají a co tedy říkají. Pomohla jsem již mnoha lidem a ráda pomohu i Vám. Výklad karet provádím z Osho Z Tarotu a přikládám i výklad žolíkový. Můžete si objednat kompletní výklad kde je zahrnut i rozbor Vaší osobnosti, nebo získat odpověď jen na 1 konkrétní otázku. Výklad z karet probíhá na dálku. Při výkladu jsme v kontaktu na emailu či na icq, skype nebo FB, abychom mohli komunikovat. Takto můžeme problém probrat do detailu a najít možná řešení řešení.

Co potřebuji k výkladu online?


Jelikož kompletní výklad začínám současností a něčím o Vás, prosím nepište mi nic o sobě. Je to kvůli důvěře, aby jste sami zjistili, co můžete od mých služeb čekat. Jediné co potřebuji je fotografie Vašich očí (případně celého obličeje) a na jaké téma se mám při výkladu zaměřit.
Délka výkladu karet
Domluvíme si vzájemně termín a pak budeme ve spojení přes internet. Cena za kompletní výklad karet je 300 Kč / 1 hodinu. Kompletní výklad karet trvá obvykle 2 hodiny. Je však možná i hodina výkladu a nebo je možná odpověď jen na jednu otázku za 100 Kč. V jedné otázce ale není zahrnut rozbor osobnosti.

Více o výkladu karet:

Chtěla bych zdůraznit, že to co vidím v kartách neznamená, že se tak musí stát. Budoucnost není pevně dána. Karty jenom ukazují směr, kterým se Váš život ubírá a kam směřuje díky tomu, jakou cestou jdete. Pokud je ta cesta pozitivní, tak karty jen varují, co by jí mohlo narušit a na co si tedy dát pozor. Pokud jdete špatnou cestou, tedy spíše do problémů, tak zjišťuji, kde je příčina Vašeho problému, aby jste tento problém mohli odstranit či změnit k lepšímu. Více informací z praxe najdete v rubrice: jak výklad pomohl-praxe.

Reference:

Mám za sebou již mnoho výkladů karet, některé reference si můžete přečíst na mých stránkách. Je také možné si mě pozvat na večírek a oživit Vaši párty setkáním s kartářkou a výkladem karet. Je to vhodné pro nejrůznější příležitosti – od společenských akcí a večírků až po soukromé párty, přátelská setkání a jiné. Pro svá vystoupení používám vlastní dekorace. Oblečení a vzhled přizpůsobím na Vaše akce dle domluvy s Vámi. Je možné jak klasické oblečení, tak v kostýmu, případně i s úpravou vlasů ve stylu čarodějnice. Vše je věcí dohody. Mám bohaté zkušenosti a praxi jak ze soukromých a firemních večírků, tak i z akcí od různých agentur. Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat.
Kartářka Sandra.
Výklad karet online. Adresa : http://www.vyklad-karet.euweb.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: vyklad karet,kartarka,astrologie,vesteni,esoterika,zahady,tajemno magie
Uloženo: 25.04.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde