Kerama – interiérové centrum na Vysočině

Chcete mít kvalitní, moderní a nové bydlení? Pak je pro vás naše firma přesně to, co hledáte pro vybavení vašeho bydlení a interiéru!
Naše prodejny nabízí pestrou škálu sortimentu, vysoce kvalitních výrobků a specializují se zejména na vybavení interiéru.
A co vše naše firma nabízí? Zaměřuje se na koupelny, kuchyně, svítidla, dveře a podlahy.
Koupelnové studio
Začněme tak, že si povíme něco o koupelnovém studiu. Představuje koupelnové sady v 50 kabinách v prvním i druhém patře naší prodejny, kde najdete širokou nabídku sprchových koutů, umyvadel, koupelnového nábytku atd.
Máte kde vařit? U nás najdete svoji ideální kuchyň!
Každá žena a hospodyně chce mít přehlednou, moderní, prostornou a kvalitně vybavenou kuchyň. Proto pro vás máme zajímavou nabídku. Společnost Kerama disponuje dokonalým zpracováním kuchyní na míru, se kterou budete nadmíru spokojeni.Věnujeme velkou pozornost novým designovým trendům, novým technologiím a kvalitnímu materiálu. Naším cílem je především spokojený zákazník.
Budiž světlo? Ano. S naším interiérovým a venkovním osvětlením.
Vsaďte na kvalitu a velký výběr z naší nabídky. Svítidla jsou neodmyslitelnou součástí našich domovů, kvalitní osvětlení není jen nutnost, ale při vhodném výběru vhodně doplní design vašeho interiéru. U nás najdete jak kvalitní tak i designově vhodné osvětlení do vašich domovů.
Vejďete novými dveřmi...
Dále si povíme něco o interiérových dvěřích, díky kterým máme možnost mít doma soukromí. Naše firma nabízí zákazníkům cenově dostupné dveře Masonite se třemi variantami povrchu, a to masonite, kašír a lamino. Dále nabízíme bezfalcové dveře nebo dveře, které dosahují výšky až 260 cm.
Jak si vybrat podlahu aneb jak si vybrat po čem chodíme?
Každý interiér potřebuje svoji nedílnou část, a to podlahu. A jak a kde si ji vybrat? Přijeďte si vybrat do Keramy, kde vám nabídnou z dřevěných či vinylových podlah.
Spolupracuje s firmou Decospan, která plní přání zákazníků tím, že vyrábí dřevěné podlahy, které jsou třívrstvé, snadno ošetřovatelné a vhodné i do interiéru s vyšší vlhkostí. Nejvíce populární u zákazníků je dřevěná podlaha s pěkným vzhledem, namísto tří vrstev je ošetřena osmi vrstvami laku a přináší příjemný pocit přírodního materiálu do vašeho interiéru.
Pokud nechcete vyloženě dřevěnou podlahu, přijeďte si vybrat z naší rozmanité nabídky vinylových podlah. Vinylové podlahy věrně napodobují vzor dřeva, kamene, dlaždic, skleněných dlaždic a korku. A to tak, že od originálu jsou naprosto k nerozeznání. Vlhko jí nevadí – proto ji můžete bez obav položit jak v kuchyni tak i v koupelně.
Velká řada zákazníků dává přednost vinylovým podlahám před laminátem a to z důvodů, že laminát je náchylnější na upuštění nějakého předmětu, kdežto vinyl je odolný proti pádům a je více náchylný na vlhko.
Nabízí také dopravu veškerého zboží, po Třebíči zdarma.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči a nebo na www.kerama.cz.

Kerama – interiérové centrum na Vysočině Adresa : http://www.kerama.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: interiér, podlahy, svítidla, dveře, kuchyně
Uloženo: 04.04.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde