SLEVOHIT



Server SLEVOHIT.cz je portál pro výhodné nakupování, který přináší, Vám zákazníkům, možnost zakoupit zboží, nebo služby s výraznou slevou od prověřených dodavatelů.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, máte možnost vše nakoupit na serveru SLEVOHIT.cz. Obratem Vám bude zaslán kupon s jedinečným kódem, kterým se prokážete při odběru daného zboží, nebo služby u dodavatele, který akci pořádá.

Ptáte se, jak je možné, že je sleva tak výrazná? Proč nabídku nabízí SLEVOHIT.cz? Na základě čeho se slevy tvoří a jak je to vše možné? Je to jednoduché. Pro vysvětlení uvádíme praktický příklad z naší praxe.

Pan Jiří vlastní novou kavárnu. Je mezi kavárníky v Hradci Králové nový, investoval mnoho peněz do krásného a kvalitního vybavení a potřebuje přilákat své první zákazníky. Nemá na to ale moc peněz.

Pan Jiří ví, že nabízí kvalitní služby a krásné prostředí, ale je potřeba, aby se lidé přišli podívat a vyzkoušeli, jak má skvělou kávu, a aby se mu v budoucnu vraceli a pověděli o něm svým známým. Proto pan Jiří nabídne na serveru SLEVOHIT.cz v jedinečné akci svou skvělou kávu se zákuskem s výraznou slevou, aby motivoval návštěvníky Slevohitu k první návštěvě.

Pan Jiří ví, že SLEVOHIT.cz navštěvuje hodně lidí, a že kupujících, tedy jeho nových zákazníků bude hodně. Ví také, že pokud se jim bude v jeho kavárně líbit, budou se k němu v budoucnu vracet a budou ho chválit ve svém okolí.

A co zákazníci SLEVOHIT.cz? Ti jsou šťastní, že si mohou dopřát prvotřídní služby a zboží za neobvyklou cenu. Vědí, že o ně bude nadstandartně postaráno, mohou si zvolit, kdy nakoupenou službu nebo zboží vyzvednou a nebo využijí, a že mohou nakupovat z pohodlí svého domova. Dobře vědí, že jim SLEVOHIT.cz šetří čas i peníze.


Nabídka pro firmy: Chcete-li svůj produkt nebo službu nabídnout novým zákazníkům kontaktujte nás.

SLEVOHIT Adresa : http://www.slevohit.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: sleva, akce, výprodej, slevový portál, server, nakupování, wellnes, dovolena.
Uloženo: 12.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde