Webové stránky

Webové stránky



Webové stránky slouží především k informování o činnosti firmy. Podávají informace o profilu, výrobcích a službách, které firma nabízí.

Pomocí současných technologií lze ale například přímo přes server obchodovat či poskytovat informace z Vašeho databázového systému.

Základem každé webové stránky je dobrý grafický návrh. Našim klientům nabízíme jak vytvoření klasické, tak i flash verze stránek. Klientům poskytujeme i další grafické práce, jako např. vizitky, tiskoviny, billboardy, reklamní bannery apod.

Námi vytvořené internetové stránky využívají nejnovější a nejmodernější technologie a postupy pro tvorbu www stránek. V praxi to znamená např. respektování doporučení pro přístupné webové stránky. Náš kód je validní a uzpůsobený pro používané prohlížeče - Internet Explorer 7, 8, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome, Opera ...

Pro skutečně profesionální webové stránky je nutné věnovat čas a úsilí i zdánlivým maličkostem. Vhledem k tomu, že je www prezentace vizitkou společnosti, působí jakékoliv chyby či nedostatky ať již v grafické či funkční části webových stránek nevhodně.

Webové stránky Adresa : http://www.gthink.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webové stránky, internetové stránky, prezentace, vizitka, profesionalita
Uloženo: 13.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde