Kancelářské centrum Praha

Sídlo pro vaši firmu v Praze - virtuální kancelář přímo v centru
Pro úspěšné podnikání je často potřeba mít sídlo společnosti ve městě, nikoliv někde v malé vesnici. Nejlepší pak samozřejmě je, pokud se bude nacházet sídlo firmy v Praze .Logicky totiž nejsou obtěžovány finančním úřadem, neboť například v Praze je má sídlo firmy tolik společností, že zkrátka finanční úřad nestíhá všechny tak často kontrolovat.
Pokud nepotřebujete kancelář každý den, nemá smysl za ni platit deset nebo dvacet tisíc měsíčně. Využijte raději některou z našich cenově efektivních služeb virtuální kanceláře. Plaťte za kancelář a související administrativní služby pouze v případě, že je využíváte, virtuální kancelář je pro vás ta nejlepší volba. Nemusíte řešit provoz a náklady a máte ihned kancelář a zasedačku.
Co jste doposud museli dělat sami bez virtuální kanceláře?
Obchodní schůzky jste si sjednávali po kavárnách nebo doma v obýváku. Občas vám bylo docela trapně.Každému jste dávali pouze telefonní číslo svého mobilu. Vždy jste trnuli, aby se klient nebo obchodní partner neptal, proč nemáte pevnou linku a fax.Všechno jste se snažili dělat sami: Psaní dopisů, výrobu reklamních letáků, účetnictví, a tak dále... Bylo to zoufalé a výsledky neprofesionální.
Pokud jste se rozhodli, že si založíte firmu, nabízíme vám komplexní konzultační servis. Výrazně tím zkrátíte celý proces založení, takže už přibližně za týden budete moci s novou firmou podnikat. Zajistíme založení společnosti s.r.o. , registraci v obchodním rejstříku a všech nezbytných úřadech. Dále zařídíme zprovoznění datové schránky, internetové domény i zřízení pevné linky v našem kancelářském centru. Tento postup založení společnosti s.r.o. je velmi rychlý, pohodlný a hlavně zaručený.
Odebírané služby virtuální kanceláře můžete v průběhu smluvního vztahu měnit podle toho, jak vaše podnikání poroste, založení společnosti s.r.o. a virtuální kancelář je cenově velmi výhodná varianta, jak začít s podnikáním v Praze. Pokud chcete začít obchodovat hned od zítřka, máme pro Vás ready-made firmy, stačí si jen vybrat.

Kancelářské centrum Praha Adresa : http://www.kancelarske-centrum.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: sídlo firmy, virtuální kancelář, založení společnosti
Uloženo: 12.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde