Nabízíme odbornou pomoc při tvorbě webů

WEB-WAY CZ je firmou, která se zabývá především tvorbou internetových stránek. Tvorba webových stránek je zcela přizpůsobena klientovi a jeho požadavkům. Tvoříme statické a dynamické webové stránky.
•Tvorba internetových stránek
•Tvorba e-shopu
•Webdesign, redesign
•Webhosting
Statické stránky slouží k prezentačním účelům nebo jako osobní web. Náš tým specializovaných odborníků se může chlubit rychlou a precizní tvorbou webu. Zásadním faktorem, kterým jsou každé stránky od nás vybavené, je SEO, což znamená optimalizace stránek při vyhledávání. Díky této kvalitně provedené službě budou vaše stránky na prvních příčkách v prohlížeči. Dynamické stránky jsou rozšiřující stránky o multimediální parametry jako možnost vkládání fotogalerií nebo článků.
U nás najdete i velký výběr redakčních systémů. Nabízíme individuální tvorbu vlastního systému pro náročnější uživatele. Zajistíme stoprocentní zabezpečení systému a odborné poradenství.
Tvorba e-shopu má v dnešní době velkou budoucnost. Jsme schopni kvalitně vytvořit jak menší e-shopy pro maloobchody, tak velké internetové prodejní portály řízené redakčním systémem. U nás lze využít dva typy možnosti získání e-shopu, a to samotnou tvorbou nebo pronájmem. Pronájem e-shopu je výhodný zejména díky rychlému zpracování a nízkým nákladům, protože se jedná o zakoupení licence už hotového a připraveného webu. Dalším důležitým parametrem a zároveň naší nabídkou je webdesign a redesign. Jednou z nejdůležitějších věcí na stránkách, ať už se jedná o e-shop nebo čistě webové stránky, je design. Nabízíme kompletní renovaci starých stránek, ale i tvorbu nového moderního designu.
Neváhejte a pořiďte si levné a kvalitní stránky.
Tvorba webových stránek , tvorba e-shopu a pronájem e-shopu , to vše lze pořídit právě u nás. Nabízíme také velké množství výhod. První rok hostingu zdarma, nonstop podporu, individuální podporu, návrhy optimálních řešení, kreativní a profesionální přístup. Navštivte nás na našich stránkách WEB-WAY CZ.

Nabízíme odbornou pomoc při tvorbě webů Adresa : http://www.web-way.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: tvorba webových stránek praha, tvorba webových stránek levně, tvorba webu, tvorb
Uloženo: 06.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde