AIVR - komplexní realizace výstav v celé

Realizace celých výstav i výstavních expozic na klíč, se systémy Octanorm, Maxima, Orbit a Combi. Příprava atypických expozic, včetně vizualizace.  Grafické práce, řezaná grafika, velkoplošný tisk a pronájem párty stanů, doprava exponátů, firemní prezentace.
Jsme největší regionální společnost s dlouholetými zkušenostmi v oblasti výstavnictví, na trhu jsme etablováni již od roku 1991. Naše společnost je výhradním dodavatelem realizace výstavních expozic pro Výstaviště Černá louka v Ostravě.

Výstavářský servis - Naše firma vám nabízí kompletní výstavářský servis. Na vybranou výstavu nejen v rámci ČR, ale celé Evropy, jsme schopni zajistit přihlášku na výstavu,tiskoviny a propagační letáky na výstavu. Dále poskytneme návrh vámi vybrané expozice ve formátu 3D, následný dovoz a odvoz expozice spolu s její realizací, grafickými prvky a velkoplošným tiskem. V případě potřeby zajistíme hostesku na váš stánek.

Grafika, tisk - Díky tomu, že vlastníme velkoplošnou tiskárnu, nejsme nuceni využívat subdodavatele.
Tiskneme na různá média (papír, samolepící PVC, banner, malířské plátno apod.), vyrábíme řezanou reklamu z fólií, provádíme malbu na fasády, ale také v interiéru.

Pronájem velkoplošných stanů - Naše společnost nabízí k pronájmu stanovou techniku německého výrobce Eschenbach Zeltbau, která patří s technikou Roder, Roder Hocker a Lossberger k absolutní světové špičce. Stany splňují normu ČSN EN 13782 co se týče stability, odolnosti a nehořlavosti.






AIVR - komplexní realizace výstav v celé Adresa : http://aivr.eu
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: realizace výstav, realizace expozic, výstavní systémy – octanorm, maxima, combi,
Uloženo: 21.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde