WoSc - analýza firemních procesů

O systému WoSc



WoSc je webový systém, který dovoluje jednoduše a rychle provést kontrolu firemních procesů a získat detailní přehled práce zaměstnanců v rámci řešení komplexních úkolů či projektů.

Výsledky lze využít pro optimalizaci práce v libovolné společnosti, k porovnání výkonnosti jednotlivých pracovníků či celých oddělení, podporu jejich kvalitativního hodnocení, provedení procesního auditu nebo prostou evidenci pracovních činností a vytváření výkazů práce.

Jak se systém WoSc používá?



Průzkum založíte pod libovolným jménem a nastavíte délku jeho trvání. Každý průzkum je možné několikrát opakovat, a to i s časovou prodlevou.

Jednoduše vložíte pracovníky a data o pracovních činnostech, které chcete sledovat. Detailnější analýzu umožňuje také vložení seznamu pracovních pozic či oddělení.

Stiskem jediného tlačítka rozešlete email s instrukcemi pro přihlášení do systému všem zainteresovaným. A pracovníci mohou začít okamžitě vkládat data přes webové rozhraní.

Po celou dobu průzkumu máte k dispozici průběžné výsledky. Zároveň kontrolujete nejen procesy jednotlivých pracovníků, ale i to, zda průběžně vyplňují údaje o své pracovní činnosti a vložená data tak nejlépe odrážejí realitu.

Po uplynutí vymezeného času se průzkum automaticky uzavře a Vy můžete začít vyhodnocovat výsledky. Ty jsou k dispozici okamžitě v podobě předdefinovaných i vlastních reportů a grafů a s možností exportu dat do MS Excel.

WoSc - analýza firemních procesů Adresa : http://wosc.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: procesní audit, výkazy práce, evidence činností zaměnstnanců
Uloženo: 07.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde