ByznysWeb spouští unikátní video kampaň

„ByznysWeb pomáhá podnikatelům nastartovat svůj byznys na internetu. Často premýšlíme nad tím jak toto poselství co nejsnadněji odkomunikovat. Volba padla na videokampaň,“ vysvětluje Ing. Juraj Bystrický, jednatel společnosti IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

V kampani Velké věci jsou využity speciální efekty s vtipným kontextem a zahráli si v ní i samotní jednatelé IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

„Vo videách uvidíte pracovníky, s kterými naši klienti běžně komunikují. Přiblížili jsme se tak více našim zákazníkům,“ dodává Ing. Bystrický.

Kampaň Velké věci prezentuje ByznysWeb.cz a služby, které nabízí. Od tvorby www stránky nebo e-shopu, přes online marketing a internetovou reklamu až po představení jednotlivých pracovníků. Kampaň vyvrcholí představením zásadních novinek, které posunou byznys na internetu na novou úroveň.

Videa jsou propagovány na ByznysWeb.cz, Youtube.com a sociálních sítích.
První video o tom, že PPC reklama dokáže Váš web vystřelit na první místa ve vyhledávačích najdete na www.byznysweb.cz/velke-veci-1.

Druhé video, zaměřené na reference ByznysWeb.cz s podtitulem „Proklepni si nás“ najdete na www.byznysweb.cz/velke-veci-2.

Třetí video motivuje klienty k tomu, aby si šetřili své nervy a starosti s www stránkou přenechali na ByznysWeb.cz – k dispozici na www.byznysweb.cz/velke-veci-3

Další video bude na stránkách ByznysWeb.cz zveřejněno 23.2.2012.



IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. provozuje systém na tvorba-www-stranky.com a internetových obchodů ByznysWeb.cz, který jako první přinesl vytvoření web stránky do 5 minut. Mezi další služby IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. patří i optimalizace stránek pro vyhledávače, SEO optimalizace, PPC reklama, tvorba PR článků, registrace PR článků a další.

ByznysWeb spouští unikátní video kampaň Adresa : http://www.byznysweb.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: reklamní kampaň, reklamní video, marketingová kampaň, tvorba www stránek
Uloženo: 09.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde