Kvalitní odborné překlady textů

Překladatelská agentura Mailbox Translations
Společnost Mailbox Translations s.r.o. je moderní překladatelskou agenturou poskytující širokou nabídku vysoce profesionálních služeb zejména z oblasti provádění překladů. Díky profesionálnímu týmu zkušených manažerů a nadprůměrně kvalifikovaným překladatelům s vysokoškolským vzděláním disponujeme vysokou kvalitou překladů, prvotřídní komunikací se zákazníkem a nízkými cenami za překladatelské služby.

Překladatelské služby
Do portfolia naší překladatelské agentury patří zejména provádění odborných překladů textů (a to jak z/do běžných jazyků, tak i exotických), jazykové a předtiskové korektury textů, tlumočnické služby, provádění soudně ověřených překladů textů, lokalizace překladů, grafické a DTP práce, direkt mail, předtisková produkce.

Kvalita překladů, CEPRES:2007
Naše překladatelská agentura splňuje požadavky norem ISO 9001, EN 15038 a kritéria kvality provádění překladatelských služeb dle specifikace CEPRES:2007. Vzhledem k vysoké kvalitě překladů, systému kontroly překladů před předáním klientovi a modernímu a profesionálnímu přístupu nabízíme nižší ceny než konkurence na českém trhu.

Odborný překlad textu
Poptejte u nás odborný překlad textu. Díky množství vysokoškolsky vzdělaných překladatelů z mnoha oborů pro Vás vybereme vhodného překladatele, který má dostatečné znalosti a slovní zásobu z oboru, kterého se překlad týká.

Kvalitní odborné překlady textů Adresa : http://www.newtranslator.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: překlady textů, odborné překlady, překladatelská agentura, cepres, tlumočení
Uloženo: 16.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde