Poskytovatel internetu Brno - M13 s.r.o.

Jméno firmy poskytovatele internetu pro Brno a okolí M13 s.r.o. je odvozeno od velké kulové hvězdokupy, objevené Edmondem Halleym. Mezi stovkami tisíců hvězd této nádherné hvězdokupy jsou dalekohledem vidět červené větší hvězdy. Stejně červené jako je ve znaku města, ve kterém jako poskytovatel internetu pro Brno a okolí působíme. Hvězdokupa se jeví jako náhodný shluk svítících objektů. Podobným způsobem se jeví i grafická síť našich klientů v správcovském programu, který nám slouží pro detekci a okamžitá řešení problémů 24 hodin denně.

Našim klientům nabízíme standardní připojení a díky velké konkurenci v této lokalitě nízké ceny. Jako poskytovatel internetu pro Brno a okolí působíme od roku 1993. Za tuto dobu se technologie vyvinula rychlým tempem zejména v oblasti zabezpečení sítí; patříme k poskytovatelům internetu pro Brno a okolí schopným zvládnout zabezpečení na velmi dobré úrovni. Nezvané hosty nemá nikdo rád, tedy nabízíme standardní zabezpečení pro všechny. Podle individuálních požadavků jsme schopni zajistit zapezbečení na vyšší síťové vrstvě, například virtuální privátní síť.

Jsme lokálním poskytovatelem internetu pro Brno a okolí, větší část klientů známe osobně a jsme schopni vyhovět individuálním požadavkům stejně pružně, jako zařídit vše prostřednictvím internetu bez přímé komunikace, pokud si to takto budete přát. Naší výhodou je pružnost a osobní jednání.

Náš zájem o klienta rozhodně nekončí podepsáním smlouvy, můžete se spolehnout, že případné ukončení spolupráce proběhne bez jakýchkoli překážek a na Vaše připomínky nebudeme odpovídat typovými dopisy, ale budeme je řešit.
Poskytovatel internetu Brno - M13 s.r.o. Adresa : http://internet-1.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: M13 s.r.o., Poskytovatel internetu pro Brno a okolí, internet Brno, M13 internet
Uloženo: 11.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde