Konečně Profi WebHosting za levné peníze

Před několika lety jsem se rozhodl udělat si svůj vlastní web, na kterém bych prezentoval své názory na každodenní život. Původně jsem si myslel, že spuštění webu nebude žádná hračka, ale později jsem se přesvědčil o opaku. Jelikož jsem byl ve znalostech tohoto oboru úplný začátečník, nevěděl jsem jak vůbec začít. Pomohl mi až jeden kamarád, který mi poradil, že pro začátek si musím zaregistrovat doménu. Pokaždé když bude chtít někdo mojí stránku navštívit, musí tuto doménu zadat do svého internetového prohlížeče. Až tuto doménu zadá do adresního řádku, zobrazí se mu moje stránka.

Zeptal jsem se ho tedy, kde bych si doménu mohl zaregistrovat. Řekl mi, že si ke své doméně budu potřebovat ještě webhosting, na kterém bude obsah mého webu umístěn, proto se mám doménu zaregistrovat součastně z webhostingem. Hosting již dnes není nijak drahý, takže ho v pohodě zaplatím i z mých studentských příjmů. Byl jsem rád, že již teď mému webu nic nebrání ve spuštění. Prošel jsem si na internetu několik nabídek a zjistil jsem, že nejlepší webhosting najdu na adrese best-hosting.cz. Tato společnost plně dostojí svému názvu. Opravdu poskytuje nejlepší služby na českém internetu. Navíc za velmi příjemné ceny. Jejich webhosting bez limitu ocení úplně každý. To vše nabízí pouze za 19 Kč za měsíc.

Velmi dobrá je také jejich technická podpora, která je dostupná non-stop. Další z výhod bych mohl zmínit neomezený počet emailových schránek nebo vysokou garantovanou dostupnost. Tento hosting je bezkonkurenční. Dodnes jsem u nich zůstal a nemůžu si jejich služby vynachválit. Velmi mi pomohli v těžkých začátcích rozjezdu mého webu. Chtěl bych jím tímto článkem také trochu poděkovat a popřát úspěchy v dalších letech provozování jejich služby.

Konečně Profi WebHosting za levné peníze Adresa : http://www.best-hosting.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webhosting, hosting, virtuální servery, serverhousing
Uloženo: 29.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde