Nepostradatelné kabelky, tašky a peněžen

Jedny z nejoblíbenějších módních doplňků bezesporu představují dámské kabelky a tašky. Tato nepostradatelná součást každého dámského šatníku může nabývat mnoha podob. Kabelky a tašky se liší svou velikostí, barvou, provedením, použitými materiály, zdobením a celkovým stylem. Každá žena si vybírá kabelku z aktuálních módních kolekcí dle svého osobitého vkusu. Rozhodujícím faktorem pro výběr kabelky je však zejména příležitost, pro kterou je určena. Různé oblečení – společenské, formální, do práce, pro volný čas či sportovní si vyžaduje také jiný typ kabelky nebo tašky. I to jsou důvody, proč má mnoho žen doma k dispozici vždy několik odlišných druhů kabelek. Kabelky mohou být v decentním provedení s důrazem na funkčnost a praktické kapsičky, které se uplatní v každodenním životě. Vedle toho existují také extravagantní kabelky a tašky, které jsou součástí neobyčejných modelů oblečení a vždy jsou určeny pro konkrétní příležitost.
Aktuální módní trendy upřednostňují kabelky do ruky nebo větší tašky přes rameno. Nikdy nezapomínají na stylové ozdoby. Nádherné zdobení, mnohdy z třpytivé bižuterie přitom charakterizuje především kabelky společenské. Specifickou kategorii tvoří kabelky a tašky sportovní.
Na trhu si dnes můžete vybírat z mnoha různých značek kabelek. Mezi ty nejpopulárnější patří Walter Valentino, Mario Valentino, David Jones, Oilily, Pussy Deluxe, Gianni Conti, Rocco Barocco, Giossardi, Gussaci, Lonsdale Seka, Enrico Benetti, Vive Maria, Dunlop, Daiersi aj, ze sportovních značek pak mj. Adidas, Brunotti, Converse nebo Diesel.

Praktické i stylové peněženky
Žádná kabelka se neobejde bez stylové peněženky. Peněženky dnes představují ryze praktický předmět pro každodenní použití. Na druhé straně jsou také významným módním doplňkem. Také vzhled peněženky dotváří celkový styl dané osoby. Existují luxusní kožené peněženky v elegantním i moderním stylu. Sportovní peněženky bývají většinou textilní, mohou nabývat podoby menší tašky.

Nepostradatelné kabelky, tašky a peněžen Adresa : http://www.belona.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: kabelky, značkové kabelky, tašky, peněženky, aktovky, parfémy, pásky
Uloženo: 21.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde