Partnerský program Mail Komplet

Vše spočívá v umístění zpětného odkazu na stránkách partnera. Partner si může vybrat, jestli na své stránky umístí grafický banner, textový odstavec či PR článek na samostatné stránce. Za kterýkoliv takto umístěný odkaz na svých stránkách získá aktivaci systému Mail Komplet v ceně 1200,- Kč s DPH, který slouží k hromadnému rozesílání e-mailů, zcela zdarma. Dále získá kredity pro používání služby v ceně 1350,- Kč s DPH opět zcela zdarma. Jedinou podmínkou je mít zpětný odkaz na stránkách umístěný alespoň 3 měsíce. Po nich se partnerovi na účet přičtou kredity k používání služby. Za každý další rok, po který bude mít partner na stránkách umístěný zpětný odkaz, získá kredity pro využití systému Mail Komplet v ceně 540,- Kč s DPH zdarma.

Tím to ale nekončí. Partner si může dále vybrat ze dvou variant programu, se kterými získá další výhody.

První variantou je Partner Affiliate. Pokud přes stránky partnera přijde návštěvník na stránky Mail Komplet a stane se z něj zákazník, získá partner provizi 20% z veškeré fakturace z provozu systému Mail Komplet tímto zákazníkem. Výše provize partnera je tedy závislá na schopnostech partnera a kvalitě jeho propagace.

Druhá varianta je určena pro aktivní partnery, kteří zákazníkovi poskytují konzultace i technickou podporu. Program se nazývá Partner Prodejce. Za každého takto přivedeného zákazníka získá partner velkoobchodní slevu 20% na aktivaci účtu Mail Komplet, kredit a paušál systému Mail Komplet.

To vše může partner získat za pouhé umístění zpětného odkazu na své stránky.

Více informací lze zjistit na adrese: http://mail-komplet.cz/partnersky-program/
Partnerský program Mail Komplet Adresa : http://mail-komplet.cz/partnersky-program
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: E-mail marketing, hromadné rozesílání e-mailů, partnerský program, mail komplet
Uloženo: 19.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde