Valuid - inzeráty a inzerce

Představte si jednoduchou situaci: Chcete si koupit sluchátka k mobilnímu telefonu. V této moderní době pravděpodobně využijete internetový obchod a vám známé inzertní stránky. Kliknete, otevřete a hledáte, kterou kategorii asi tak zvolit, abyste si našli svůj zboží. Elektro? Hudba? Mobilní telefony? Při rozhodování máte dvě možnosti, - buď si můžete hodnou chvíli lámat hlavu a tipnete si, která by to tak mohla být nebo budete zkoušet, která kategorie bude ta správná. Protože tato moderní doba je urychlená, jak je tedy možné, že hledání obyčejných sluchátek trvá tak dlouho? Proč jsme nepřímo nuceni věci kategorizovat, když to vůbec není nutné? Proč nás jiní nutí myslet o věcech, o kterých přemýšlet nepotřebujeme?
Pokud jste se i vy zamysleli nad těmito otázkami, pak patříte k lidem, kteří se snaží využít svůj čas efektivně. Právě pro vás je připraven nový inzertní portál www.valuid.com. Známé heslo "V jednoduchosti je krása", ho naplno vystihuje. Portál tvoří dvě základní složky:
1. Bezplatné přidávání nových inzerátů a fotografií spolu s nápovědou pro snadnější orientaci ve formuláři.
2. Hledání zboží a služeb podle Vašich představ. Pro názornost uvedeme jednoduchý příklad: "Chci koupit" sluchátka k mobilu ", napíšu svou myšlenku do připraveného vyhledávače a výsledek je znám za pár sekund. Žádné zbytečné kategorie! Jen rychlé plnění vašich vlastních potřeb!
Kupte si dům, počítač, notebook, sluchátka, náušnice nebo dokonce plyšová zvířátka.
Kupte a prodejte všechno, na co si jen vzpomenete.
Navštivte inzertní portál www.valuid.com
Valuid - inzeráty a inzerce Adresa : http://www.valuid.com/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: inzerce, zdarma, inzeraty, koupa, prodej
Uloženo: 13.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde