Nejlevnější webhosting WEDOS


Active24
Byl můj první webhosting, který jsem vyzkoušel. Musím přiznat, že jejich ceny za jimi nabízené služby nejsou vůbec aktuální a bohužel mě i zklamala nepřehlednost administrace. V podstatě když jsem chtěl rozjet redakční systém na jejich hostingu dostal jsem se na 1.500 Kč za rok - kde si člověk musí připlatit i za blbé PHP skripty vyšší level. :-(

Onebit
Můj druhý a aktuálně nejoblíbenější webhosting je Onebit. Nabizí velice zajímavou cenu - za nějakých 700 Kč i s doménou na rok získáte vše potřebné pro rozjezd klidně i E-shopu. Jejich přehledná administrace a technická podpora mě učinila jejich věrným uživatelem.

Wedos
Firma Wedos mě zaujala svojí bezkonkurenčně nízkou cenou, jejich nízkorozpočtovou ekonomikou a perfektní technickou podporou. Dal jsem si tu práci a štoural jsem proč mají tak nízké náklady. Jedno je jasné - umístění jejich firmy je v malém městě, plné automatizace registrací a využití co nejméně energeticky náročných komponentů v serverech. Takže kvalitní webhosting získáte za neuvěřitelných 360 Kč na rok.
Nejlevnější webhosting WEDOS Adresa : http://vydelekzreklam.cz/nejlevnejsi-webhosting-wedos.a365.html
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: wedos, nejlevnější, webhosting, hosting,
Uloženo: 01.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde