Květnové změny v rámci služby Monitoring

Pro více jak 20 000 uživatelů je důležitá především informace o tom, že bezplatné měření v intervalu 10 min. je na Monitoringu serverů od 15. května 2011 zpoplatněno částkou 15Kč/měsíc. Toto měření zahrnuje plný monitoring zákaznického serveru - kvalitativně vylepšený a doplněný o nové služby!

Součástí základního měření v intervalu 10 min. jsou nejen 3 SMS zdarma, ale také zákaznická podpora a nové možnosti nastavení upozornění při výpadku. Pro období května dostane každý uživatel kredit ZDARMA! Může tak pokračovat ve svém měření a zároveň dobít kredit potřebný pro další období.

Výše uvedené změny jsou startem nové strategie, jejímž cílem je kvalitativní posun nejen na úrovni technické, ale především na poli rozsahu služeb, které chce Monitoring serverů poskytovat uživatelům v nejbližší budoucnosti. Jak informoval Martin Mrajca - ředitel společnosti Moonlake, a.s., která Monitoring serverů provozuje: „Kvalitní monitoring dostupnosti webu nebo eshopu, stejně jako hosting, je dnes již nezbytností. Každý provozovatel webu či eshopu jistě rád zváží, zda se mu monitoring vyplatí, hlavně pokud díky včasnému ohlášení a odstranění výpadku zachrání byť jen jedinou objednávku na svém eshopu.“ Jak dále Martin Mrajca uvedl: „… základní měření v ceně 15Kč/měsíc je pouhým zlomkem z ceny hostingu, který každý rok zákazníci platí webhostingovým firmám“.

Radek Maceček, hlavní programátor služby Monitoring serverů, dále doplnil: „Kvalita poskytovaných služeb vychází z našich dlouholetých zkušeností a z prvotřídního technického zázemí. Abychom naplnili potřeby uživatelů a dostáli tak požadavkům na kvalitu poskytovaných služeb, rozhodli jsme se pro výše uvedené změny“.

Zpoplatnění služby Monitoring serverů je doprovázeno také soutěží o netbook Lenovo a odměnami za dobití kreditu na účet uživatele. Detailní informace o soutěži, stejně jako podrobný popis změn, naleznou zájemci na informačním webu http://zmeny2011.monitoring-serveru.cz.
Květnové změny v rámci služby Monitoring Adresa : http://zmeny2011.monitoring-serveru.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: monitoring serveru, zpoplatnění, změna
Uloženo: 18.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde