Řešíte tvorbu nových webových stránek?

Tvorba webových stránek a eshopů - Dvanaweb.cz



Možná přemýšlíte, že je na čase investovat do nových webových stránek nebo nového eshopu. Tím pádem se před Vámi otevírá mnoho možností, jakým směrem se tedy vydáte? Internet je plný nabídek typu "eshop rychle" nebo ještě lépe "eshop zadarmo" apod. Platíte jakýsi pronájem, vyberete si nějakou šablonu s fotkou a eshop naplníte zbožím. V tu chvíli si asi myslíte, že máte vyhráno a peníze k Vám přijdou sami...
No nevím, Vy sami tomu věříte? Podobné webové stránky Vám neumožní žádné změny designu či funkčnosti, o optimalizaci jednotlivých stránek webu (i se zbožím) raději nemluvím. Dnešní zákazník je již znuděný stále se opakujícím designem a stejnými ovládacími prvky. Takové stránky pro něho budou v záplavě jiných nezapamatovatelné, designově se ničím neodlišují.
Nabízí se nějaké řešení? Možná ano. Chtějte kvalitu, jistě si něco připlatíte, ale nad investovanými penězi budete mít kontrolu, nové webové stránky či eshop boudou ideálně zaměřeny na Váš sortiment či služby, budou plně optimalizované s redakčním systémem přesně podle Vašich požadavků. A hlavně umožňují následné úpravy či rozvoj a to jak z hlediska použitelnosti, tak i po grafické stránce. Vyzkoušejte webové stránky www.dvanaweb.cz a pochopíte, o čem byla řeč..!
Řešíte tvorbu nových webových stránek? Adresa : http://www.dvanaweb.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: tvorba webových stránek, tvorba eshopů,design webových stránek,eshop
Uloženo: 05.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde