Rybářské potřeby Ryba.cz

Rybaření je oblíbenou volnočasovou aktivitou zejména mužské části obyvatelstva, ale lov ryb přívlačí, feedrem nebo na plavanou může být i profesionálním sportem.
Rybářské potřeby je vhodné přizpůsobit konkrétnímu zaměření rybáře. Špičkoví závodníci v LRU si se znalostí konkrétní metodiky lovu a rybářského revíru vyberou profesionální a zejména specializované pruty, navijáky, vlasce, háčky a další rybářské potřeby. Některé špičkové závodní vybavení (například pruty) mohou být v rukou rekreačního rybáře spíše ke vzteku než užitku. Méně specializované a většinou i levnější rybářské potřeby mohou být proto často lepší volbou.
Neznamená to, ale že má rybář koupit to nejlevnější co na pultech obchodů nebo Eshopů nalezne. Důležitá je odbornost prodávajícího a jeho znalost konkrétní rybolovné techniky. E-shop Ryba.cz se specializuje na lov feedrem a plavanou. K dispozici jsou pruty, navijáky, vlasce, křesílka, lehátka, bivaky, krmení a také ostatní rybářské potřeby vhodné pro tyto rybolovné techniky.
K dispozici jsou rybářské pruty rozdělené dle provedení, délky prutu a jeho akce. Prut, který je vhodný na střední a delší vzdálenosti, nebude excelovat při lovu u břehu a naopak. K feedrovým prutům jsou k dostání různé rozšiřující špičky, tak aby se rybář mohl přizpůsobit aktuální povaze revíru. Od tuhých cedrových špiček vhodných pro lov v proudech po jemné, které jsou důležité pro detekci i těch nejopatrnějších záběrů.
Jsou pruty a navijáky, jejichž cena se pohybuje okolo tisícikoruny, ale také v řádech desítek tisíc. Pokud patříte mezi začátečníky, a ještě nevěříte svým schopnostem, zvolte nejprve levnější variantu. Postupem času se však vybavte specializovaným prutem a navijákem, vhodným k lovu konkrétních ryb.
Každý feedrový prut musí mít svůj naviják, který obvykle vybíráte podle váhy a velikosti prutu. Často diskutovaná volba mezi přední a zadní brzdou je spíše otázkou zvyku a osobních priorit. Nicméně pro stále zákazníky nabízíme možnost zapůjčení různých druhů navijáků ještě před jejich koupí.
Mnoho polopravd a mýtů panuje v otázce volby vnadící směsi. Řada rekreačních rybářů je přesvědčena, že závodníci disponují nějakou zázračnou směsí, která jim sama ryby nachytá. Realita je ovšem taková, že volba vnadící směsi je spíše otázkou znalosti chování ryb v daném revíru. Například volba drahé směsi vhodné pro tekoucí vodu, může při lovu kaprů a línů na malém rybníku znamenat horší výsledek, než běžná levnější směs, kterou míchal rybář se znalostí cílových ryb a revíru.
Nebojte se proto napsat či zatelefonovat pro radu týkající se výběru prutů, navijáků, vlasců, háčků a dalšího rybářského vybavení.

Rybářské potřeby Ryba.cz Adresa : http://www.ryba.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Rybářské potřeby
Uloženo: 01.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde