Kilerr.cz - Vydělávejte dovednostmi!

Všichni hledají všelijaké možné i nemožné způsoby, jak si jen trochu přivydělat a zpříjemnit si tak svůj každodenní život. Pokud mezi ně patříte pak zpozorněte. Máme pro vás webový portál, na kterém si díky svým vlastním dovednostem můžete nějakou tu kačku vydělat.

Pojďme rovnou k věci. Portál Kilerr.cz do našich krajů přináší svěží vítr vanoucí ze západních zemí. Autoři webu přichází s projektem, kterého se můžete právě vy stát nedílnou součásti a zkvalitnit si svůj zdroj příjmů.

Jestliže v něčem vynikáte, máte dovednosti, které by neměly zůstat utajeny, můžete si zde přijít na sumu od 100,- až po 2 000,- Kč za konkrétní činnost. Škála věcí, které můžete v této cenové relaci na stránkách Kilerr.cz provádět, je skutečně široká.

Podle jednotlivých kategorií, které na webu naleznete, poznáte, že si můžete vydělat například psaním článků, tvorbou grafiky nebo SEO optimalizací. Objevíte zde ale i několik činností, které s prací na počítači zas až tolik nesouvisí, jako například krása a styl, elektronika či cestování. Zkrátka jak jsem již zmínil, vaší šikovnosti se meze nekladou.

Když už jsem u tohoto malého výčtu služeb, které lze na webu provádět, určitě bych neměl opomenout kategorii „Charita“, kde budou uvedené joby, z nichž vydělané peníze poputují na charitativní účely.

Kilerr.cz nemá za cíl oslovit a poskytnout příležitost pro výdělek pouze lidem, kteří se mohou pyšnit různými dovednostmi. Tak jako žádný trh, ani tento portál by nemohl fungovat bez kupujících neboli poptávajících, tedy druhé strany barikády.

Vlastníte například webové stránky, které potřebujete zaplnit kvalitními texty, či na ně přilákat co největší počet návštěvníků, nebo jen hledáte nějakou levnou službičku? Pak i vy jste na webu srdečně vítáni.

Vyberte si z velkého množství nabídky službu, kterou potřebujete a realizujte tak svůj cíl. Bude vás to stát jen pár korun. Dokonce se můžete stát i partnerem projektu Kilerr.cz.

Umístěte na svůj web nebo facebooku fanpage stránku odkaz či banner a získáte 25% provizi z každého koupeného, respektive prodaného jobu. Jedná se tak o částku v rozmezí 5,- až 100,- Kč, která se na váš účet připíše v okamžiku, kdy člověk, jenž na Kilerr.cz přišel přes váš partnerský link, realizuje onen nákup služby.
Kilerr.cz - Vydělávejte dovednostmi! Adresa : http://www.kilerr.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: práce z domu, online práce, práce na pc, freelancer
Uloženo: 01.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde