Komplexní tvorba webových stránek

Firma Kubale_computer, Přeštice si Vás dovoluje, prostřednictvím tohoto článku, oslovit ve věci tvorby webových stránek. V následujících několika článcích se pokusí přesvědčit o kvalitě svých služeb.

Úvodem je třeba říci, že se firma Kubale_computer, Přeštice zabývá komplexní tvorbou webových prezentací. Zajistí počáteční analýzu zahrnující určení cílové skupiny uživatelů, analyzuje konkurenční weby a na základě těchto a dalších aspektů doporučí vhodný postup realizace webových stránek. Je-li analýza dostatečně kvalitní a propracovaná, postupuje k samotné tvorbě webu.

Na řadě je vytvoření kvalitního grafického návrhu hlavní stránky webu, podstránky a ostatních prvků (formuláře, ankety, soutěže či diskuze). Při tvorbě grafiky se firma zaměřuje na zachování firemních barev a vystavění grafického návrhu v duchu firemní identity. Vytváří poutavé návrhy, které zaujmou návštěvníka na první pohled. Z hlediska použitelnosti dbá na celkovou přístupnost a přehlednost řešení. Vzhledem k tomu, že nedochází k žádnému klonování šablon, je zajištěno absolutně originální pojetí každého projektu.

Je-li zpracován grafický návrh, následuje jeho převod do zdrojového kódu tak, aby mu rozuměly samotné webové prohlížeče. Při tomto procesu je nutno dodržovat určité standarty tak, aby nedocházelo k problémům se zobrazením v prohlížeči. Profesionálně nakódovaná šablona zaručuje naprosto "čistý" zdrojový kód. Především validní, sémanicky napsaný a přístupný. Prohlížeče s ním nemají problém, prezentace se zobrazí nezávisle na typu prohlížeče a rozlišení obrazovky. Díky použitým technikám budou takto napsaný zdrojový kód "milovat" i vyhledávací roboti, což stanoví základní předpoklad dobrých pozic ve fulltextových vyhledávačích jako je např. Google či český Seznam. Součástí každého kvalitního webu jsou i tzv. "tiskové styly", díky kterým budou vytištěny jen informace, které návštěvník opravdu vyhledává.
Firma dodržuje tato základní pravidla:

• zobrazitelnost s vypnutými obrázky
• grafické prvky mají svoji textovou alternativu
• každá stránka má svůj vlastní popisek
• v případě potřeby je vytvořena mapa webu a soubor robots.txt definující chování vyhledávačů
• logo webu je klikací
• velikost písma není zadána pomocí absolutních jednotek
• nová okna jsou otevírána jen na weby vedoucí mimo vnitřní strukturu

Nakódovaný web je již možno nahrát na Internet čímž začíná proces získávání návštěvníků. Pro zajištění stálé návštěvnosti webu firma nabízí i své služby v oblasti SEO optimalizace a reklamních kampaní ve vyhledávačích.

Podrobnější údaje o službách, kontakty a realizované zakázky naleznete na firemních stránkách Kubale_computer, Přeštice.

Komplexní tvorba webových stránek Adresa : http://www.kubale-computer.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webové stránky, přeštice, webdesign
Uloženo: 30.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde