Virtuální kanceláře - seznam

Virtuální kancelářeVirtuální kancelář je k nezaplacení pro všechny podnikatele pracující z domu nebo naopak po celém světě. Odděluje bydlení od podnikání, zajišťuje příjem pošty, vyřízení vzkazů a telefonů, kontakt s klienty a státní správou. Umožňuje firmu přesídlit z očí závistivců do velkých měst, kde se také jedná ve větší anonymitě a klidu s úředníky.

Využití virtuální kanceláře je běžné a legální po celém světě po desítky let. U nás je virtuální kancelář ve větší míře využívána až od roku 2007.

Najít správné sídlo pro firmu není vůbec jednoduché, jak by se mohlo zdát. Přes velké množství nabídek bylo dosud těžké získat všechny na jednom místě. Zároveň je velmi těžká orientace v cenách, pohybujících se od několika stokorun měsíčně po tisíce a bohužel ne vždy cena odpovídá úrovni služeb nebo prestiži adresy.

Nešvarem tohoto nového odvětví je časté matení klientů inzercí lákavých částek, ve kterých však nebývají zahrnuty všechny základní služby.

SidloProFirmu.cz je prezentací jedné z prvních virtuálních kanceláří, která však nabízí rozcestí do celé problematiky a dává Vám možnost výběru mezi všemi hráči na trhu podle preferovaného města nebo jeho části. U každé společnosti je možné získávat nebo zadávat reference. V rámci informačního servisu získáte objektivní odpovědi na otázky jak vybrat virtuální kancelář podle Vašich potřeb, jak začít podnikat nebo jak založit firmu. Mimo seznam virtuálních kanceláří nabízí seznamy notářů, živnostenských úřadů a obchodních soudů.

V případě založení firmy, které nabízí zdarma, na klíč pouze za cenu zákonných poplatků v případě využití jejích služeb, Vám dává všechny informace a formuláře k založení společnosti vlastními silami.
Virtuální kanceláře - seznam Adresa : http://sidloprofirmu.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: virtuální kancelář, založení firmy, sídlo firmy
Uloženo: 28.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.8
Hodnocení webu: 3

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde