Překlady a tlumočení holandština

Překlady holandština


Pokud potřebujete úřední překlady z i do holandštiny, ale i neúřední dokumenty, nabízíme vám naše překladatele z holandského jazyka. Jsme profesionálové v oboru a ručíme za kvalitní překlady jak z holandštiny, tak i obráceně.
Naše cena je 550 Kč za normostranu, tedy 1800 znaků. Sami můžete zjistit předběžnou cenu vašeho překladu. Běžná doba dodání překladu jsou tři dny, pokud potřebujete svůj překlad dříve, můžeme se snadno dohodnout i na době do 24 hodin.
V případě jakýchkoliv otázek na naše překlady holandštiny nám neváhejte sdělit, rádi vám na ně odpovíme.

Tlumočení holandština

Holandština není příliš rozšířeným jazykem a tak může být obtížné sehnat kvalitního tlumočníka holandštiny. My vám nabízíme ty nejlepší v oboru, naši tlumočníci z i do holandštiny vám mohou tlumočit jak jednání, tak i proslovy.
Pro zajištění nejlepších podmínek je nutné tlumočníka předem seznámit s povahou budoucího jednání a tlumočení.
Pokud potřebujete soudní tlumočení holandštiny, je nutné dát vědět dostatečně včas, aby mohl tlumočník předložit soudu své oprávnění.
Neváhejte se na cokoliv zeptat našich pracovníků a kontaktovat je. Co se cen za tlumočení týče, účtujeme práci v rámci půl dne (1-4 hodiny) za 2900 Kč nebo celý den (5-8 hodin). Pokud tlumočení trvá méně, než jednu hodinu, účtuje se sazba jako za polovinu půl dne. Bližší informace můžete najít v našem ceníku.

Tlumočení angličtina

Angličtina je dnes nejrozšířenější a nejpotřebnější jazyk jak ve sféře politické, tak obchodní. A i když je natolik rozšířená a kdekdo umí anglicky dobře, je poměrně obtížné sehnat někoho, kdo zvládá kvalitní tlumočení angličtiny třeba obchodní nebo osudní jednání.
Naše společnost vám může nabídnout kvalifikované a profesionální tlumočníky z i do angličtiny. Ceny jsou obdobné jako u holandštiny, stejně tak jako potřeba seznámit naše překladatele s povahou jednání.

Překlady a tlumočení holandština Adresa : http://www.urednipreklad.cz/cs/preklady-holandstina
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Překlady holandština, Tlumočení angličtina, Tlumočení holandština
Uloženo: 27.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde