Porovnavač cen zboží

Nakupování v internetových obchodech je v Česku rok od roku populárnější. Podle statistik je v Česku cca 10 000 internetových obchodů. Některé jsou kvalitní, některé méně. Důvodem je, že některé e-shopy jsou pro provozovatele jako doplněk k zaměstnání a drobný přivýdělek. V takovémto množství e-shopů najít ten správný s nejpřijatelnější cenou pro nakupujícího se často stává nadlidský úkol. Z tohoto důvodu přichází na řadu porovnávače cen.

Porovnávačů cen zboží je na českém internetu několik. Od jednoduchých kde srovnáváte pouze ceny produktů po propracovanější, kde máte k dispozici sledování historie cen, recenze produktů, komentáře apod.

Představujeme Vám poměrně nový porovnávač cen – cenypodlupou.cz. Na tomto portále naleznete více než tisíce produktů z českých e-shopů a jejich aktuální ceny. Produkty jsou rozděleny do přehledných kategorií. U každé kategorie máte možnost vyfiltrovat si produkt přesně podle svých představ. Na výběr je ze všech parametrů, které daný produkt nabízí.

V detailu produktu naleznete přehledně uspořádaný seznam e-shopů seřazený podle ceny. K dispozici dále máte detailní specifikaci produktu, fotky a vývoj ceny. Momentálně se připravuje další položka a to recenze k produktům. V recenzích naleznete informace proč si daný produkt koupit.

Cenypodlupou nejsou jen porovnávač cen. Naleznete zde informace k obchodům, Možnost výběru produktů podle značek, soutěže o zajímavé ceny, novinky ze světa internetových obchodů, tipy na dárky. Navštivte porovnávač cen cenypodlupou.cz a vybírejte si produkty podle svých představ.
Porovnavač cen zboží Adresa : http://www.cenypodlupou.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: cenypodlupou.cz, srovnání cen, porovnání produktů
Uloženo: 15.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde