Neklikejte.cz Tvorba www stránek na míru

Tvorba Eshopu


Vytvoříme Vám na míru Eshop, který je v dnešní době účinnou formou prodeje na internetu. Jednoduchý na ovládání a přitom plně funkční internetový obchod, který přispůsobíme Vašim požadavkům.

Tvorba www stránek, webové prezentace

Pro Vaše webové stránky se snažíme vždy přijít s novou myšlenkou. Využíváme grafických prvků a webových prvků, které osloví Vašeho klienta tak, aby si Vaše webové stránky zapamatoval a byly mu prezentovány všechny důležité informace přehlednou formou.

PC servis, IT servis

Máte problém s počítačem, notebookem nebo jiným PC zařízením? Přehřívá se Vám notebook a je hlučný? Přijedeme za Vámi, Váš počítač opravíme, vyčistíme. Pomůžeme Vám při řešení problémů na Vašem počítači.

Prodej IT techniky

Potřebujete novou tiskárnu a nevíte jakou vybrat? Chcete nový notebook? Chcete výkonnou herní stanici? Poradíme Vám, zajistíme komponenty za nejlepší možné ceny, složíme počítač, nainstalujeme vše potřebné.

SEO Optimalizace

Máte webové stránky, ale jejich efekt není takový jaký jste čekali? Provedeme analýzu a poradíme co vylepšit. Uděláme vše pro to, aby jste byli na co nejlepší pozici ve vyhledávačích.

Redakční systémy

Potřebujete spravovat své články na internetu? Chce pohodlnou a jednoduchou formu vkládání textů? Vytvoříme Vám redakční systém na míru.

Informační systémy

Chcete mít informace pohromadě? Chcete efektivněji řídit tok informací ve Vaší firmě nebo společnosti? Poradíme Vám a dle Vašich požadavků vytvoříme Informační systém takový jaký potřebujete.

Lokální aplikace

Chcete pokladní systém, provizní systém, databázi klientů nebo kontaktů? Nebo aplikaci, u které nepotřebujete mít data dostupná na internetu? Vytovříme Vám lokální aplikaci běžící v internetovém prohlížeči.

Webové aplikace

Chcete mít svá data dostupná odkukoliv? Řídit firmu ze zahraničí nebo z obchodních cest? Chcete, aby Vaši zaměstnanci měli všechny informace pohromadě a vždy dostupné? Tvoříme online aplikace.

Naši partneři

Využijte nabídky našich obchodních partnerů, se kterými máme dobré zkušenosti. Nabídněte jim svoje produkty nebo služby. Síť našich partnerů je otevřená síť firem a společností, které se nebojí zkusit něco nového.
Neklikejte.cz Tvorba www stránek na míru Adresa : http://www.neklikejte.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Tvorba www stránek, Eshopy, Informační systémy na míru, PC servis, Webhosting
Uloženo: 24.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde