Affiliate program = super výdělek!

Láká vás přivydělávat si prací přes internet hezky z pohodlí svého domova? Chtěli byste získat pasivní příjem, jehož údržba vyžaduje minimum vašeho úsilí? Poohlédněte se po vhodných affiliate programech. Jistě naleznete jeden či více affiliate programů, které vám vynesou slušný balík!
Co je to affiliate program?
Affiliate program, který se také často nazývá provizní systém, nabízejí internetoví obchodníci. Dávají svým partnerům možnost vydělat si peníze za nové zákazníky, které partneři přivedou. V praxi to vypadá tak, že budete mít k dispozici speciální odkaz, banner či obrázek, který můžete umístit například na svůj web. Pokud někdo na váš odkaz klikne a následně nakoupí v cílovém obchodě, vy získáte provizi.
Nemáte-li vlastní web, můžete odkazy a bannery umístit na facebook, do diskuzních fór či je můžete rozeslat svým přátelům. Odkazy je vhodné umísťovat především na podobně tématicky orientované weby, jako je propagovaný produkt. Zvýšíte tak pravděpodobnost, že si přes váš odkaz někdo produkt skutečně objedná.
Kolik si můžu vydělat?
Velikost provize má každý affiliate program nastavenou jinak. Většinou se jedná o nějaké procento z uskutečněného nákupu, někdy se můžete také setkat s jednotnou částku za položku. Provize daná procentem z objednávky je pro vás většinou výhodnější. Protože čím víc si vámi přivedený zákazník objedná, tím větší provizi potom dostanete.
Co se vyplatí propagovat?
Dnes jsou velice populární počítačové a konzolové hry a zákazníci je nakupují především přes internet. Tady se vám otvírá možnost zapojit se do affiliate programu internetového obchodu s hrami. Obzvláště před vánoci vám může takový affiliate program vydělat velice pěkné částky.
Vyzkoušejte affiliate program internetového obchodu www.hrypc.cz. Tento obchod má velice nízké ceny a proto si můžete být jistí, že vámi přivedení zákazníci nakoupí ne jenom jednu hru, ale dokonce i více! A to samozřejmě znamená větší provizi pro vás.

Affiliate program = super výdělek! Adresa : http://www.hrypc.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: affiliate program
Uloženo: 05.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde