Paseo Group - portály pro volný čas

PASEO Group vznikla akvizicí zajímavých projektů a dlouhodobými smlouvami s provozovateli významných portálů.Většina projektů je na internetovém trhu již od roku 2005.
Zadavatelé reklamy mohou oslovit cílové skupiny uživatelů internetu prostřednictvím zvýhodněných balíčků inzerce v rámci sítě Paseo Group. Do těchto balíčků jsou zařazeny portály podle jednotlivých oborů: Cestování a
turistika, Aktivní odpočinek, Kultura a zábava, Dovolená, Outdoor.
Výhody Paseo Group jsou zřejmé, zadavtel může inzerovat na několika oborově podobných portálech najednou, vše domlouvá s jedním obchodním zástupcem, na všech portálech zařazených do Paseo Group jsou sjednoceny reklamní formáty. Další výhodou Paseo Group jsou bezesporu jednotné statistiky výsledků kampaní a pochopitelně i výhodnější ceny.
PASEO Group vznikla akvizicí zajímavých projektů a dlouhodobými smlouvami s provozovateli významných portálů.Většina projektů je na internetovém trhu již od roku 2005.
V září 2010 byly v Paseo Group zařazeny tyto portály: www.vyletnik.cz, www.kdykde.cz, www.holiday.cz, www.hrady.cz,www.hedvabnastezka.cz, www.velehory.cz, www.cykloserver.cz, www.rodinnevylety.cz, www.tipynavylet.cz, www.radynacestu.cz, www.cestujme.cz, www.atlasceska.cz, www.restaurace.cz, www.ziju.cz, www.nakole.cz
Paseo Group je nejrozsáhlejší síť portálů zaměřených na cestování a volný čas v České republice.

Paseo Group - portály pro volný čas Adresa : http://www.paseo.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: paseo, paseo group, reklama, marketing, reklama na internetu
Uloženo: 03.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde