delab.cz - design laboratory

Internetové vody rozvířila nová společnost - delab.cz

Zákazník poptávající tyto služby stojí před těžkým úkolem, vybrat společnost která splní jeho očekávání a odvede kvalitní práci za rozumnou cenu.

Východiskem pro takovouto situaci může být mladá a dynamicky se rozvíjející společnost delab.cz, která se na scéně objevila koncem roku 2009. Nabízí komplexní řešení jak v oblasti grafiky, www stránek, multimédií tak i e-marketingu.

Ať už s podnikáním začínáte nebo působíte na trhu déle, je důležité jak Vás okolí vnímá. Pokud nejste spokojeni se současnou podobou Vaší identity, je pro Vás delab.cz tím správným řešením. Personál je milý, ochotný, vstřícný a snaží se pro klienta najít to nejvýhodnější řešení. Výsledek dá Vašemu podnikání zcela novou a neotřelou tvář. Za minimální investici dostanete image, která prodává.

„Hledáme ten správný impuls, každá nová zakázka je podnětem pro rozvoj našich kreativních schopností a objevování nových postupů. Ke každému zadání přistupujeme individuálně a inovativně. Inspiraci čerpáme od tuzemské i zahraniční konkurence, ale nic nekopírujeme. Snažíme se vytvořit si vlastní rukopis. Chceme, aby u nás klient získal komplexní nabídku služeb od vytvoření firemního logotypu po vyhodnocování statistik námi vytvořených kampaní. Věříme, že dokážeme být dobrým partnerem. Na spokojenosti našich klientů nám záleží,“ říká Tomáš Barták ze společnosti delab.cz.
delab.cz - design laboratory Adresa : http://www.delab.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webdesign, tvorba www stránek a eshopů, copywriting, SEO, PPC, Sociální síť
Uloženo: 16.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde