SEO, SEM, Internetový marketing

Poměrně mnoho internetových projektů selhává právě proto, že nemá zcela zvládnutý internetový marketing. Z mých vlastních zkušeností vyplývá, že správně realizovaný internetový marketing je pro Váš úspěch na internetu prakticky to nejpodstatnější. Internetový marketing znamená především realizaci kreativních nápadů s vysokým potenciálem úspěchu. Nápadů z oblasti internetového marketingu je však mnoho. Největší důraz by tedy měl být kladen na správný výběr a precizní provedení.

Search Engine Optimalization (SEO) neboli Optimalizace pro vyhledávače je ve své podstatě souborem metod a doporučených postupů jak vytvářet nebo upravovat webové stránky takovým způsobem, aby byly ve výsledcích hledání internetových vyhledávačů (Google, Seznam, Centrum, Yahoo a mnoho dalších) zobrazeny na nejlepších místech, tj. tam, kde je uživatelé nejčastěji hledají. Cílem kvalitní SEO optimalizace by mělo být zobrazení webové prezentace pro konkrétní vyhledávací dotaz na 1. straně vyhledávání.

Search Engine Marketing (SEM) neboli marketing ve vyhledávačích. Jedná se o marketingový nástroj zaměřený na propagaci a zvyšování viditelnosti a známosti internetové prezentace.
Search Engine Marketing může mít mnoho podob, ale vždy se jedná o placenou formu internetové propagace.

Dále také zajišťujeme kvalitní copywriting, link building, správa PPC, poradenství a konzultace v oblasti internetové propagace a marketingu, to vše a mnohem více na webu www.seo-sem-marketing.cz , vyžádejte si konzultaci i pro Váš projekt.
SEO, SEM, Internetový marketing Adresa : http://www.seo-sem-marketing.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: SEO, SEM, Internet marketing, Internetová propagace, marketingové poradenství, m
Uloženo: 01.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde