Levný hosting

Hosting webových stránek v dnešní době na českém trhu poskytuje velké množství firem, což je samozřejmě pro spotřebitele obovské plus. Jednotliví poskytovatelé se mezi sebou předhánějí ve výhodných nabídkách a cena hostingových služeb klesá.
Webhosting je významným krokem při tvorbě Vašich internetových stránek. Kvalitní hosting je jedním z předpokladů dobrého SEO (optimalizace webových stránek pro vyhledávače). Hostingové služby v dnešní době zahrnují ledacos a hosting na rok pořídíte již od 500 Kč. Tento levný hosting je samozřejmě omezen. Omezení se týká množství emailových adres, jejich kapacity a prostoru na FTP. Dražší balíčky nabízí extra služby a neomezené kapacity (počet adres, jejich kapacita, prostor na FTP). Cena těchto speciálních balíčků je však stále nízká. Za rok zaplatíte 1000 - 2000 Kč (v závislotsti na extra službách), což se za levný hosting rozhodně považovat dá.
Poskytovatele hostingových služeb vybírejte opatrně a dbejte zvýšenou pozornost, pod jakou firmu poskytovatel spadá. Většina firem poskytujících hostingové služby je součástí větších firem, podnikajících v různých odvětvích IT apod. Jedním z poskytovatelů na českém trhu je Hosting 88. Konkrétní nabídku naleznete na www.hosting88.cz. Službu provozuje POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST, firma působící na českém trhu 14 let. Zkušenosti, loajalita a serióznost. To je POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST.

Levný hosting Adresa : http://www.hosting88.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: hosting, levný hosting, webhosting
Uloženo: 05.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde