Optimalizace pro vyhledávače, odkazy

Optimalizace pro vyhledávače, jak správně vytvářet odkazy, jaké odkazy vyměňovat a kam je umísťovat.


V minulém dílu jsme si ukázali, jak optimalizovat text webové stránky a naznačili jsme si do jakých katalogů vložit odkazy. Nyní se zaměříme na optimalizaci pro vyhledávače vytvářením zpětných odkazů na webové stránce, kterou si vytvoříte a kam budete vkládat odkazy.

Jaké odkazy vyměňovat?


Jestliže budete bezhlavě vyměňovat odkazy s mnoha webovými stránkami, které mají velmi různorodá témata, buďte si jisti, že si spíše uškodíte a budete se divit, že se vám moc nedaří vylepšit pozici vaší webové stránky ve vyhledávačích. Vznikne vám tzv. pelmel (mišmaš) odkazů, který je velmi různorodý.

Jak správně postupovat při optimalizaci pro vyhledávače s tvorbou zpětných odkazů?


Jestliže budete postupovat tak, jak jsme si popsali, že si vložíte do kvalitních katalogů několik desítek odkazů a potom začnete vyměňovat odkazy na speciální webové stránce, která pro tento účel bude vytvořena a neuděláte si v tom mišmaš odkazů, docílíte s vynaložením mnohem menšího úsilí vyššího efektu optimalizace pro vyhledávače, než když budete vyměňovat mnoho různých odkazů.

Kdy vkládat zpětné odkazy do patičky webové stránky?


Tyto odkazy jsou jako poslední v řadě, kam vkládat zpětné odkazy. Předpokládejme, že vaše snaha při optimalizaci pro vyhledávače dopadla dobře a docílili jste slušné hodnocení webových stránek. Nyní s vámi vymění odkaz webové stránky, které mají také dosti vysoké hodnocení. Touto výměnou odkazů dosáhnete dalšího významného úspěchu v optimalizaci pro vyhledávače. Ale pozor! Nevytvořte si mišmaš! Počet odkazů v patičce webové stránky nepřehánějte, kolem deseti odkazů je postačující množství.

Jestliže jste dosáhli na stránce s odkazy hodnocení od Seznamu tzv. SR 50, tak mi napište o výměnu odkazu, třeba se dohodneme.


Optimalizace pro vyhledávače, odkazy Adresa : http://www.tvorba-webu-www.cz/tvorba-webu/optimalizace-webovych-stranek.html
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Optimalizace pro vyhledávače, výměna odkazů
Uloženo: 21.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde