Reklama ve formě www stránek

Firma nabízí komplexní služby v těchto oblastech vývoje software a jejich následné správy:

Webové stránky, Internetové stránky a www prezentace, Internetový obchod neboli Eshop, Webdesign a SEO optimalizace, Vývoj software na zakázku, Práce na IT a ICT projektech klientů, Vedení ICT projektů.

Rádi se ujmeme nejenom přípravy Vašich nových stránek, vývoje software a IS , ale u nás můžete získat komplexní službu. Za domluvenou paušální platbu se můžeme o Váš web nebo aplikaci i nadále starat.

Tyto služby poskytujeme v rámci celé ČR, spolupráce je možná i v ostatních státech EU.
Webové stránky a internetové prezentace

V současné době používáme pro tvorbu Vašich www stránek dva redakční systémy. Jedná se o redakční a publikační systém RSC Easy a redakční systém DNN. Oba typy nabízí plnohodnotnou správu Vaší prezentace tzv. svépomocí, bez nutnosti mít znalosti o programování www stránek. Rozdíl mezi těmito systémy je v množství modulů a funkcionalit, které v sobě nabízí. Systém DNN např. již v základu obsahuje Eshop, který Vám umožní propagaci a prodej Vašich produktů přes internet.

V našem Unikátním internetovém katalogu vzhledů www stránek a Eshopů si můžete pohodlně vybrat z více než 2000 možných vzhledů pro Vaše nové Internetové stránky. Již nemusíte řešit, jak budou Vaše stránky vypadat. Prostě si jen vyberete a Online objednáte.

Objednat můžete také Zdarma návštěvu konzultanta, který Vám redakční systémy předvede. Pokud Vám bude výběr z tohoto množství málo, je samozřejmě možné vytvořit vzhled na zakázku dle požadavku.
Animované flashové prezentace

Další z možných způsobů prezentace firmy a jejich produktů je animovaná flashová prezentace. Její nespornou výhodou je krása a přitažlivost pro Vašeho návštěvníka. Animované flashové prezentace mají své kouzlo, ovšem úprava takovéto prezentace v budoucnu již vyžaduje zásah programátora.
Internetové obchody, tzv. Eshopy

Nabízíme také tvorbu Internetového obchodu. Námi nabízený Eshop má všechny vlastnosti moderního internetového obchodu, který splní všechna Vaše očekávání. Umožňuje prodej ve více měnách, definovat jazykové mutace pro ovládací prvky, pohodlnou správu kategorií a produktů, přiřazování produktů do libovolných kategoií, načtení více obrázků k produktu, definovat vlastnosti produktu k výběru při objednání (např. barvy, velikosti, výbavu apod.), nákup s registrací i bez registrace zákazníka, správu výrobců a dodavatelů, správu objednávek, správu zákazníků a definici jejich rolí (např. rozdělení zákazníků na maloobchodní a velkoobchodní), správu a definici slev v čase, pro určitý produkt nebo celou kategorii), tvorbu a publikování ceníků ke stažení, správu a definici marketingových nástrojů (např. reklamní kampaně a hromadný mailing), soráva blogu, Diskusní fórum, recenze produktů, správa DPH a poplatků za dopravu, správu způsobů plateb, platby Platební kartou atd.
SEO optimalizace

Součástí všech námi nabízených produktů (ať se jedná o redakční systémy nebo Eshop) je nativně vlastní SEO optimalizace. Tzn., že si můžete sami definovat klíčová slova pro vyhledávače či určit URL adresu stránky (tzv. friendly URL). V případě potřeby a Vašich požadavků spolupracujeme se společností, která má jako svou hlavní činnost SEO optimalizaci. V ceně každého produktu od nás je návrh a základní nastavení SEO klíčových slov a registrace stránek nebo Eshopu do 140 vyhledávačů.
Reklama, propagace a internetový marketing

Máte zájem o reklamu či propagaci Vaší firmy nebo produktu? Není problém. Umíme pro Vás vytvořit reklamní spot a zajistit jeho umístění na velkoplošené reklamní obrazovky na velmi frekventovaných místech, do obchodních center apod.
Reklama ve formě www stránek Adresa : http://www.rscompany.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Webové stránky, Internetové stránky a www prezentace, Internetový obchod
Uloženo: 10.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde