nemám hosting - webhosting, domény, webd

Naše společnost nemám bydlení s.r.o. a její divize nemám hosting se zabývá nejen webhostingovými službami, ale i návrhem a tvorbou webových prezentací, vývojem nejrůznějších CMS systémů dle standardů OOP a MVC, prostřednictvím divize nemám představu, zajišťuje tvorbu virtuálních prohlídek, ateliérové focení a mnoho dalšího.

Pokud chcete využít našich služeb i vy, stačí nás kontaktovat na telefonní lince +420 608 633 332 nebo prostřednictvím e-mailu hosting@nemam.cz, kde vám ochotně a rádi poradíme a budeme se snažit vám nabídnout ten nejlepší servis s osobitým přístupem.


Hostmin 1.0
Hostmin 1.0 je aplikace vyvinutá naší společností a určená pro správu a administraci jednotlivých webhostingových účtů. Snahou bylo zkloubení veškerých nedostatků a požadavků na administraci webhostingových služeb ze strany klienta. Využili jsme našich předchozích zkušeností u různých webhostingových společností a naší snahou je vytvořit uživatelsky příjemné prostředí pro správu účtu klienta.

Na jeho vývoji se neustále pracuje a proto přivítáme veškeré postřehy a požadavky na jeho funkce. Neváhejte se na nás obrátit s jakoukoliv připomínkou. Budeme rádi, když i vy přispějete k jeho vývoji.

nemám hosting - webhosting, domény, webd Adresa : http://www.nemamhosting.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webhosting, webdesign, virtuální prohlídky
Uloženo: 17.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde