Jste vidět? www stránky a SEO - befirst

Být jedničkou ve svém oboru? Ideálním místem jak tyto požadavky je Internet a nejsnazší cestou jak se na něm zviditelnit je vytvořit internetové stránky vašeho obchodu, restaurace, kavárny a jiných zařízení nebo i osob, hudebních skupin a dalších.

Vytvořením www stránek se v dnešní době zabývá kde kdo, avšak ne všichni tvůrci www stránek dosahují kvalit, díky kterým byste se dostali do povědomí uživatelů, proto je potřeba vybírat tvůrce Vašich www stránek pečlivě.

BEfirst.cz nabízí kompletní služby v oblasti tvorby www stránek, kvalitní webdesign, o který se stará vícero designérů a Vám tak můžeme nabídnout několik možností řešení WEBDESIGNU Vašich www stránek. Na rozdíl od VELKÉ části konkurence se nezabýváme pouze vzhledem www stránek, ale také o jejich obsah. Textové části jsou generovány dynamicky a pro jejich úpravu slouží pohodlný redakční systém, svůj obsah si tak můžete sami bez nutnosti zásahu webmastera a tak i bez placení dalších poplatků!

Ovšem vytvoření zajímavých www stránek Vás samozřejmě nekatapultuje na první místa vyhledávačů. K tomu je zapotřebí cíleně mířené Marketingové strategie, její součástí je proces zvaný SEO.
SEO - Search Engine Optimalization, neboli optimalizace pro vyhledávače obsahuje jednotlivé kroky procesu, jehož výsledkem při správném postupu umístění mezi prvními výsledky ve vyhledávání vyhledávačů.

Se SEO se jakoby v poslední době roztrhl pytel. Každý měsíc přibývá na Českém trhu několik jednotlivců, či firem, které tuto službu nabízejí. Otázkou však zůstává, zda s takto rychle rostoucí kvantitou stoupá stejným tempem také kvalita.

SEO můžeme rozdělit na dva dílčí podprocesy, takzvané ON-PAGE FAKTORY a OFF-PAGE FAKTORY.

Jako ON PAGE FAKTORY můžeme chápat procesy, které jsou prováděny přímo na struktuře www stránek. Správně zvolené popisy a titulky jednotlivých podstránek, titulky obrázků, dále také "pěkné" URL adresy spousta konkurentů však na tyto věci pozapomíná.

Přece jen, je rozdílné, zda se díváte na adresu typu:
"http://www.befirst.cz/index.php?id=show&viewnr=4"
nebo navštívíte adresu:
"http://befirst.cz/tvorba-www-stranek-seo", nemyslíte?

OFF PAGE FAKTORY, tedy procesy, které probíhají mimo Vaše www stránky. Mezi takovéto procesy patří takzvaný linkbuilding, tedy budování zpětných odkazů na Vaši www stránku.

Mnoho poskytovatelů SEO tvrdí, že Vás dokážou dostat na první příčky prakticky přes noc, tento posun je však legálně nemožný. A jakékoli praktiky Black Hat SEO jsou pak trestány vyřazením Vašich www stránek z vyhledávání úplně a Vaše šance na přilákání nových zákazníků jsou pak prakticky nulové.

Máte-li zájem o vytvoření kvalitních www stránek s nápaditým webdesignem, čistým kódováním kontaktujte nás na našich www stránkách, rádi se s Vámi domluvíme na spolupráci za ROZUMNÉ PENÍZE. Odvádíme VŽDY kvalitně odvedenou práci, na jejímž konci jsou výborné výsledy a spokojeny obě strany.

Jste vidět? www stránky a SEO - befirst Adresa : http://www.befirst.cz/befirst-tvorba-www-stranek-seo.html
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: tvorba www stránek, SEO, tvorba internetových stránek
Uloženo: 14.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde