ARSITE.net - tvorba www, Olomoucký kraj

Máte pocit, že dnes je prezentování se na internetu stejně důležité jako například v tisku nebo na jiných "běžných" médiích ? Potom máte pravdu, ale co s tím, když jste například jenom drobný podnikatel, nebo nějaká menší organizace, eventuelně obec ? Pravděpodobně si nechcete a nebo nemůžete doovolit stránky v řádech desetitisích.

Od toho jsme tu my ARSITE.net. Jsme dva studenti osmiletého gymnázia, jejichž společnou zálibou jsou počítače. U jednoho především design, u druhého programování. Rozhodli jsme tedy své umění alespoň nějak využít a nabízíme své služby pod touto doménou.

Vzhledem k tomu, že jsme ještě pořád studenti SŠ, nechybí v naší práci jisté nadšení pro věc (na neplnění termínů bude dost času po dvaceti letech sezení za PC =) ). Také vám garantujeme velice osobní přístup ke každému projektu. U několika z našich dosavadních fungujeme dokonce jako webmasteři.

Co se týče cen, nabídneme Vám, ve srovnání s konkurencí, poměrně nízké ceny. Je to převážně tím, že potřebujeme nasbírat nějaké reference. Jestli se nám podaří uchytit, budou ceny zvýšeny, tak si pospěšte =).

Asi se ptáte, proč zvolit zrovna nás ? Takových studentů musí přece být všude plno. Zkuste to třeba proto, že jsme se tady namáhali s tou recenzí..

A ještě jedna nesporná výhoda. Nejříve pracujeme, pak podepisujeme ;). Což znamená, že smlouvu podepíšete až v případě, že budete souhlasit s designem, který navrhneme předem

Na možnou spolupráci se těší

Adam Obrusník a Roman Smékal
ARSITE.net - tvorba www, Olomoucký kraj Adresa : http://www.arsite.net (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: www, obrusník, smékal, tvorba, konice, olomoucký, programování, webdesign
Uloženo: 10.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.6

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde