SEO tester - nástroj pro optimalizaci

Společnost IT STUDIO vyšla vstříc požadavkům provozovatelů webů a internetových obchodů a vyvinula vlastní on-line nástroj „SEO tester“, který je určený pro zjišťování základních SEO faktorů ovlivňujících pozice ve vyhledávačích. Zaměřuje se na hodnocení klíčových prvků, díky kterým se stránky zobrazují ve výsledcích vyhledávání při zadání konkrétních dotazů. Pomocí něho lze odhalit potenciální slabá místa stránek a porovnat aktuální pozice výsledků vyhledávání s konkurencí. .

Základní filozofie SEO testeru je postavena na klíčových slovech a frázích, jež jsou základním stavebním prvkem celého SEO. Pokud se na stránkách dané klíčové výrazy nevyskytují, je prakticky nemožné, aby se při jejich vyhledávání stránky ve výsledcích zobrazovaly. SEO tester se zaměřuje na vhodné využití těchto výrazů v důležitých částech struktury kódu tak, aby jim byla přidělena co nejvyšší priorita. Pomůže určit místa, kde by se tyto výrazy měly vyskytovat, a ukáže aktuální stav a umístění hledaných výrazů na testované stránce.

IT STUDIO s.r.o. je poskytovatelem komplexních internetových služeb. V oblasti SEO se zaměřuje na sestavování analýz a auditů. Optimalizuje weby a internetové obchody pro dosažení předních míst ve vyhledávačích a zvýšení efektivity prodeje. Spravuje obsah stránek (tzv. copywriting) a pomáhá svým klientům získávat nové zákazníky pomocí moderních marketingových nástrojů. Dalšími aktivními oblastmi internetových služeb jsou poradenství v internetovém marketingu, správa PPC reklamních kampaní, EasyShop - poskytování řešení pro internetový obchod, WebGet - vývoj redakčního systému pro správu webových prezentací a snadné publikování na internetu.
SEO tester - nástroj pro optimalizaci Adresa : http://www.seo-konzultace.cz/seo-tester/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: SEO Tester, IT STUDIO, PPC marketing, EasyShop, Webget, SEO
Uloženo: 30.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde