Uživatelé si stěžují na nový Facebook

Sociální síť Facebook představila na sklonku října novou podobu hlavní stránky. Uživatelům se však změna nelíbí. Důkazem může být vznik skupin "Zpět starý Facebook!!! Hned!!!", která má v současné době 152 885 fanoušků a "Chceme starý vzhled Facebooku!! Po dosažení 200 tis. členů zašleme pezici!!" s 208 731 fanoušky.

"Uživatelé jsou jednoznačně proti poslední změně," komentuje situaci Robert Němec, ředitel internetové agentury RobertNemec.com, která nyní provádí výzkum Facebooku. "Uživatelé především nechápou rozdíl mezi Novinkami a Aktuálními zprávami. Přichází tak o řadu informací od svých přátel na Facebooku."

Novinky by měly představovat ty nejdůležitější příspěvky od vašich přátel za posledních 24 hodin. "Problém je v tom, že Facebook neumí pořádně zjistit, co je to "to nejdůležitější". A uživatelé naopak neumí s Novinkami pracovat," vysvětluje Němec. V Aktuálních zprávách naopak Facebook zobrazuje veškerou aktivitu vašich přátel. "Zde toho naopak vidíte moc," dodává Němec.

"Aktuální podoba Facebooku klade větší důraz na dění v několika posledních hodinách. Na hlavní stránce nezjistíte, jaký odkaz nebo fotka se komu líbila před několika dny - což dříve šlo. Nejste-li dnes na Facebooku aspoň jednou denně, ztratíte přehled o tom, co se stalo."

Z průběžných výsledků výzkumu agentury RobertNemec.com přitom vyplývá, že lidé chodí na Facebook méně často. Navíc si stěžují na snižující se kvalitu obsahu.
Uživatelé si stěžují na nový Facebook Adresa : http://novinky.robertnemec.com/robert-nemec-nova-podoba-facebook/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: seo, optimalizace pro vyhledávače, internetový marketing, reklamní agentura, rek
Uloženo: 20.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde