Srovnání cen v e-shopech - Hyperzbozi.cz

Hyperzbozi.cz je novým ambiciozním projektem na českém trhu vyhledávačů a srovnávačů zboží prodáváného on-line v portfoliu společnosti Internet Media Group. Projekt, který byl zpřístupněn veřejnosti v základní verzi již v březnu 2009, se během několika měsíců vypracoval mezi silné hráče na trhu. Měsíční návštěvnost nyní přesahuje 280.000 návštěvníků (Zdroj: Google Analytics).

Hlavním cílem Hyperzbozi.cz je poskytnout spotřebitelům možnost snadného a zároveň výhodného nakupování na internetu. Zakládáme si na kvalitní databázi obchodů a produktů. V současné době mohou kupující prohledávat přes 14.700.000 zboží ve více jak 3.800 aktivních e-shopech.

Portál se oproti konkurenci vyznačuje nejen širokým záběrem produktů v databázi, ale také velmi přehledným a uživatelsky příjemným prostředím. Víme totiž, že cílem návštěvníků je především během několika kliknutí najít výhodnou nabídku.

Hyperzbozi.cz nabízí od září 2009 také možnost porovnat ceny u vybraných produktů. Od spuštění služby srovnání cen mohou uživatelé jednoduše hledat nejlevnější nabídky u více než 65.000 výrobků, zejména v kategorii elektroniky, bílého zboží, kosmetiky a parfémů. Nově zpracováváme také hodinky, šperky a knihy.

Klientům z řad virtuálních obchodů přinášíme proklikem více jak 200.000 potenciálních zákazníků měsíčně. E-shopy se mohou registrovat zcela zdarma a bezplatně lze okamžitě propagovat zboží v rámci služby Hyperhledání. Bezplatně se obchody také mohou zařadit do katalogu obchodů.

Nabízíme však také možnost přednostních výpisů formou platby za proklik (PPC) a to jak ve fulltextovém vyhledávání tak ve srovnání cen. Základní cena za proklik pro všechny služby je 1,- Kč bez DPH. Největší předností PPC systému je jeho efektivita a kontrola nad náklady. E-shopy mohou přizpůsobit investici do získání potenciálního zákazníka proklikem svým individuálním potřebám a flexibilně ji měnit podle momentální situace. Díky propracovanému systému ochrany prokliku proti zneužití navíc mají jistotu, že vložené peníze využívají bezpečně a účelně.

V nejbližší době projdou stránky Hyperzbozi.cz zásadním redesignem. Uživatelé se mohou těšit především na uživatelskou sekci. Bude možné hodnotit produkty i obchody, podělit se o zkušenosti formou recenzí a diskusních fór, vkládat obrázky a videa. Připravujeme také novou homepage a mnoho dílčích úprav, které usnadní orientaci na stránkách.

Pro inzerenty budou již brzy k dispozici pozice pro umístění. Díky vyváženému poměru funkčního a komerčního prostoru a více než 900.000 měsíčních zobrazení stránek bude Hyperzbozi.cz zajímavým posílením komunikačního mixu inzerentů.

Srovnání cen v e-shopech - Hyperzbozi.cz Adresa : http://www.hyperzbozi.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: srovnání cen, porovnání cen, vyšší návštěvnost, více návštěvníků, efektivní
Uloženo: 26.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde