lidská práva a Scientologické církev

Konference o lidských právech v Scientologické církvi Moskva představila 26. března pedagogům vzdělávací materiály o lidských právech organizace Mládež za lidská práva.

Moskevská Scientologická církev přivítala 26. března účastníky speciální konference organizace Mládeže za lidská práva, která poskytla pedagogům nástroje k vyučování Všeobecné deklarace lidských práv OSN.

Ředitelka veřejných záležitostí Natalie Alexejevová uváděla konferenci a přednášela o vzdělávácím programu lidských práv, který církev sponzoruje, Mládež za lidská práva (Youth for Human Rights International).

Michail Dochenko, výkonný ředitel Mládeže za lidská práva v Moskvě popsal průvodce pro učitele a součásti programu Mládež za lidská práva.

Cílem programu je dostat do praxe 30 lidských práv, jež jsou zakotveny ve Všeobecném prohlášení. Program proto zahrnuje 30 krátkých videoklipů pro veřejnost. Každý z nich objasňuje jeden článek Všeobecné deklarace lidských práv s příklady, které oslovují mládež.
lidská práva a Scientologické církev Adresa : http://scientologie.blog.cz/1407/vzdelavaci-konference-o-lidskych-pravech-v-scientologicke-cirkvi-moskva
Kategorie: Instituce, organizace, úřady
Klíčová slova: scientologie, scientologická církev, scientolog, scientologické kurzy
Uloženo: 08.05.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde