Tvoříme svět bez drog

| Cambridge, Ontario, Kanada • 29. března 2013 |
Scientologická církev Cambridge v kanadském Ontariu, jejíž nové sídlo otevřelo své brány pro veřejnost v únoru 2013, pořádá svůj první den otevřených dveří na téma “Tvoříme svět bez drog”.

Scientologická církev Cambridge v kanadském Ontariu přivítala své členy, sousedy a zástupce místní komunity ve svém novém sídle na 1305 Bishop St. North, kde nabídla své služby v oblasti protidrogové a protialkoholní osvěty a prevence.

Ředitelka kanceláře pro styk s veřejností Scientologické církve Toronto, paní Pat Felskeová, která zde hovořila jako host, se zmínila o závažnosti problému zneužívání drog v Ontariu. Citovala zprávu Centra pro závislosti a duševní zdraví, která uvádí, že 23 procent studentů v Ontariu přiznalo, že jim minulý rok na škole někdo nabídnul, prodal nebo dal drogy a 42 procent studentů z Ontaria při výzkumu uvedlo, že si minulý rok vzali nějakou ilegální substanci.

V rámci boje s tímto problémem představila Scientologická církev místním pedagogům, vedoucím bezpečnostních složek a zástupcům komunity program Pravda o drogách, jenž je protidrogovým osvětovým a preventivním programem, který sponzoruje Scientologická církev. Paní Felske koordinuje protidrogový preventivní program Scientologické církve Toronto již více než 20 let.

Účastníkům bylo nabídnuto, aby využili prostory církve pro své vlastní veřejně prospěšné programy a prohlédli si Informační centrum pro veřejnost, které nabízí bezpočet videí, jež představují mnoho aspektů programu Pravda o drogách a výsledky, jichž program dosáhnul po celém světě.

Nové sídlo Scientologické církve Cambridge bylo slavnostně otevřeno 9. února za účasti více než 1.000 scientologů a hostů, aby sloužilo jako základna pro celou komunitu a místo setkání společného úsilí o povznesení občanů všech vyznání.
Pro více informací o Scientologické církvi Cambridge v Ontariu navštivte
scientology-Cambridge.org.

Scientologická církev vydala brožuru Scientologie: Jak pomáháme — pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby vyšla vstříc poptávce po více informacích o protidrogově osvětových a preventivních iniciativách, které podporuje. Text brožury a více informací najdete na Scientology.org/antidrug.
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal: "Život na této planetě narazil na překážku, která znemožňuje jakýkoli rozsáhlý pokrok společnosti - drogy a další biochemické látky. Tyto substance mohou dostat lidi do stavu, který nejenže zabraňuje fyzickému zdraví a ničí ho, ale který může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v mentální nebo duchovní sféře."

Scientologická církev sponzoruje program Pravda o drogách, jednu z největších nevládních vzdělávacích a preventivních kampaní na světě.
Bylo nezvratně dokázáno, že když se k mladým lidem dostane pravda o drogách — faktické informace o tom, co drogy jsou a jak působí — jejich konzumace klesne úměrně tomu.

Více na: www.drogy.cz

Tvoříme svět bez drog Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: Instituce, organizace, úřady
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, l. Ron hubbard, drogy
Uloženo: 24.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde