Scientologové přestřihli pásku

Slavnostní znovuotevření se konalo na počest přeměny Ideálního sídla Scientologické organizace (Ideální organizace) s plochou 3.800 m2, aby lépe vyhovovala stále rostoucí kongregaci a rozšíření humanitárních programů církve pro širokou veřejnost v severní části státu New York.

Jako Ideální organizace odpovídající standardům 21. století stojí tato historická budova připravena sloužit městu Buffalo v nadcházejících desetiletích. Důležitost této události byla podtržena účastí pana Davida Miscavige, předsedy rady Centra náboženské technologie a duchovního vůdce Scientologického náboženství, který celou slavnost vedl.
Ve svém proslovu k pracovníkům církve a veřejnosti řekl: "Dnes se dostáváme o krok dál, na místo, kde jsou možnosti úspěchů nekonečné. To však zároveň znamená, že všichni, kteří jsou zde přítomní dnes, budou hrát důležitou roli už zítra. Neboť od této chvíle vám patří jedinečné zdroje pro způsobení pozitivních změn a tím i prostředky k poskytování podpory všem lidem dobré vůle a pomoci těm, kteří ji potřebují, bez ohledu na jejich situaci."

Pan Tim Lomas, ředitel Vztahů s veřejností Scientologické církve, potvrdil práci církve na revitalizaci oblasti města Buffalo: "Naše církev realizuje vizi našeho zakladatele, že se všechny Scientologické organizace stanou Ideálními organizacemi nejenom proto, aby poskytly ideální zázemí scientologům na jejich cestě k duchovní svobodě, ale také jako místo setkání místní komunity ke sjednocení úsilí o povznesení lidí všech vyznání. Za tímto účelem sdílíme naši církev a množství našich programů na zlepšení společnosti s tímto městem. Navíc se těšíme na spolupráci s jakoukoli skupinou nebo jedincem, kteří jsou odhodláni znovuoživit Buffalo v tom samém duchu, ve kterém bylo toto Město světla původně postaveno. Spolu můžeme dosáhnout náš společný sen o prosperující budoucnosti bez drog a kriminality pro všechny."
_________________
Scientologická církev Buffalo teď disponuje nejmodernějším vybavením k představení základů Scientologie těm, kteří jsou v tomto náboženství noví. Nejnápadnějším je rozsáhlé Informační centrum pro veřejnost. Obyvatelé Buffala jsou zváni na samostatnou prohlídku interaktivních obrazovek. Jedním stisknutím tlačítka se návštěvníkům dostane prezentace filmů o víře a postupech náboženství, stejně tak jako o životě a odkazu zakladatele Scientologie L. Rona Hubbarda. Informační centrum pro veřejnost také poskytuje přehled mnoha Scientologickou církví sponzorovaných programů včetně světové iniciativy za lidská práva; programu vzdělávání, prevence a rehabilitace v oblasti drog; vzdělávací a výuková centra; program Scientologických dobrovolných duchovních, který tvoří největší nezávislou jednotku pomoci.

Církev také poskytuje prostory upravené pro celou řadu Úvodních služeb. Mezi ty patří večerní a víkendové semináře o Dianetice a Scientologii. Další kurzovní místnosti jsou využívány na studium široké řady úvodních kurzů, které obsahují nástroje na zlepšení jakéhokoli aspektu života. Nově upravená budova také disponuje speciálně upravenými místnostmi, ve kterých probíhá scientologický auditing (duchovní poradenství), a rozšířenou akademií s několika kurzovními místnostmi na vzdělání scientologických poradců.
_________________
Scientologické náboženství bylo založeno autorem a filozofem L. Ronem Hubbardem. První Scientologická církev se zformovala v roce 1954 v Los Angeles a celé náboženství se rozrostlo do více jak 10.000 církví, misí a přidružených skupin, s miliony členů ve167 zemích.

Scientologové přestřihli pásku Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: Instituce, organizace, úřady
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 31.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde