CENTROPOL ENERGY , dodavatel elektřiny

CENTROPOL ENERGY , a.s. se sídlem v ústeckém kraji je co do počtu klientů největším alternativním dodavatelem elektřiny v ČR. CENTROPOL ENERGY je samozřejmě také předním dodavatelem zemního plynu na domácím trhu. Mezi další významné klienty společnosti CENTROPOL ENERGY , a.s. patří například ministerstvo životního prostředí, města Hradec Králové, Karlovy Vary a Plzeňský a Olomoucký kraj.
Společnost CENTROPOL ENERGY také obhospodařuje elektřinou nebo zemním plynem několik významných obchodních řetězců, jako jsou například obchody OKAY, síť drogerií TETA, obchodní domy Prior a také cestovní kancelář FIRO-tour.

CENTROPOL ENERGY vstoupil na trh s elektřinou na počátku roku 2007 a od začátku roku 2010 společnost CENTROPOL ENERGY , a.s. působí na trhu se zemním plynem. CENTROPOL ENERGY v roce 2010 v průběhu roku téměř zdvojnásobila tržby z prodeje zemního plynu a elektřiny na 2,1 miliardy korun a ke konci roku dodávala plyn a elektřinu přibližně 150.000 zákazníkům. Pro letošní rok CENTROPOL ENERGY plánuje navýšení tržeb na 4,5 miliardy korun.
CENTROPOL ENERGY , dodavatel elektřiny Adresa : http://www.centropolenergy.cz/
Kategorie: Instituce, organizace, úřady
Klíčová slova: CENTROPOL ENERGY, CENTROPOL
Uloženo: 06.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.1
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde