Mezi nejlepší firmy přímého prodeje patř

Velký ziskový potenciál tohoto druhu podnikání je důvodem toho, že toto odvětví je dnes naprosto plnohodnotným ekonomickým nástrojem, který si našel svoje místo ve struktuře obchodu na všech kontinentech a patří k nejatraktivnějším podnikatelským příležitostem současnosti.

Velké možnosti a potenciál „Interaktivní distribuce“ a mnohovrstevného marketingu jsou však přitažlivé nejen pro seriózní a poctivé podnikatele, ale bohužel i pro mnoho jednotlivců a organizací, které mají úplně jiné cíle, než rozvíjet důvěryhodné a dlouhodobé podnikatelské aktivity. Principy připomínající mnohovrstevný marketing byly proto za dobu existence tohoto oboru již mnohokrát napodobeny a bohužel i zneužity v podobě různých pyramidových schémat, finančních her a jiných neseriózních, nebo dokonce nelegálních struktur. To je důvod, proč podnikání, založené na principu síťového marketingu patří mezi nejatraktivnější, ale zároveň i mezi nejkontroverznější a nejdiskutovanější podnikatelské projekty dneška.
Neinformované zdání klame

Pro mnoho lidí, kteří nemají dostatek informací a kteří přijdou do styku s touto obchodní příležitostí, mohou prezentace různých neseriózních struktur a kvalitního podnikání zdánlivě vypadat na první pohled velmi podobně a není se čemu divit, organizátoři pyramidových her totiž často záměrně, aby vzbudili zdání důvěryhodnosti, zaměňují své aktivity za „síťový“ nebo „mnohovrstevný“ marketing, často dokonce záměrně používají i podobnou rétoriku jako podnikatelé, zabývající se budováním seriózních podniků.
Amway není pyramida

AmwayFirma Amway ČR, založená v roce 1993, je legální obchodní společnost, která své výrobky prodává systémem mnohovrstevného marketingu, který není ani pyramidovou hrou, ani jejím principem. Pyramidové hry jsou v České republice zákonem zakázány!!!
V mnohovrstevném marketingu se prodávají výrobky konečným spotřebitelům za konkurenceschopné ceny na konkrétním trhu. Pro vstup do tohoto podnikání je třeba jen malé investice, která je v případě ukončení činnosti vratná. Za získání nových členů se v systému mnohovrstevného marketingu nevyplácejí žádné odměny. Tyto skutečnosti zásadně odlišují mnohovrstevný marketing od pyramidových her. Amway ČR také neprodává své výrobky formou podomního obchodu. Distributoři Amway jsou v pravidelném styku se svými zákazníky a k tomu jim poskytují na všechny výrobky Amway 100 procentní záruku spokojenosti, což v případě, že zákazník s výrobkem není spokojen, zaručuje plné vrácení kupní ceny.
Názory odborníků

Jack Haire, vydavatel časopisu Time a prezident Fortune group říká: „Jsme nadšeni naší spoluprácí s Amway, firmou, která je známá tím, že stanovuje celosvětově měřítko dokonalosti ve svém oboru a dodává vždy jen to nejlepší.“
Jeden z nejlepších světových sprinterů Asafa Powell říká o své spolupráci s Amway: „Svůj první světový rekord jsem zaběhl dva měsíce po tom, co jsem začal spolupracovat s odborníky z Amway a do své stravy jsem začlenil potravinové doplňky Nutrilite.“
Prof. Ing. Jiří Jindra,CSc. je prvním prezidentem Svazu obchodu ČR, který za Vysokou Školu Ekonomickou uzavíral smlouvu o spolupráci s firmou Amway říká: „Amway je firmou, pro kterou lze pracovat s dobrým pocitem. Je to způsob jak si vydělat a zároveň posloužit lidem, kteří rádi přijímají tento způsob prodeje.“
Mezi nejlepší firmy přímého prodeje patř Adresa : http://amway-cr.cz
Kategorie: Instituce, organizace, úřady
Klíčová slova: Amway, Amway ČR, Nutrilite
Uloženo: 03.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde