ENERGIEBYDLENI.CZ - Magazín o dotacích,

Projekt energiebydleni.cz je novinka na českém internetu. Čtenáři se v něm dozví vše o dotacích na bydlení, úsporách energií, zajímavostech z oblasti bydlení a moderního způsobu života, a také zde najdou informace o stavebních materiálech a novinkách v oboru stavebnictví, které mohou využít při stavbách, rekonstrukcích nebo zařizování svého domova.

Nápad na vytvoření internetového magazínu, který by se věnoval výhradně oblastem dotací, bydlení a stavebnictví, přišel koncem roku 2008. Od té doby se projekt postupně připravoval a upravoval až do dnešní podoby. Základním podnětem pro založení energiebydleni.cz byl nově vzniklý dotační program Zelená úsporám, který nabízí zájemcům finanční podporu na obnovu domů a ekologické vytápění. Projekt provozuje společnost Via Caroli, s.r.o., která se v oboru reklamy a rozvoje inovativních projektů pohybuje již více než 16 let.

Hlavní cíle projektu:
Doručujeme Vám nejnovější ověřené informace o všem, co Vás zajímá. Objektivně za Vás hodnotíme novinky v oblasti bydlení a stavebnictví a přinášíme Vám výsledky, které Vám ušetří čas i peníze. Vnášíme novou energii do světa bydlení, dotačního poradenství a stavebnictví.

Chceme čtenářům nabídnout objektivní a ověřené informace nejen o dotačních programech. Informace a rady, které dokonale objasní a vysvětlí problematiku dotací, a to v jazyce srozumitelném každému člověku. Magazín pomůže každému zorientovat se mezi grantovými výzvami a pochopit složité byrokratické procesy udělování dotací bez toho, aby detailně studoval složité oficiální dokumenty.

Elektřina, plyn, voda a teplo jsou základní položky rodinných rozpočtů, které zároveň rozpočty nejvíce zatěžují. Cena za tyto položky každoročně stoupá, a proto se vyplatí, získávat aktuální informace a novinky v oblasti úspor energií. Magazín energiebydleni.cz Vám ukáže cesty, jak ušetřit a tím pádem pomůže zkrotit výdaje za energie. My víme, co Vás zajímá!
ENERGIEBYDLENI.CZ - Magazín o dotacích, Adresa : http://www.energiebydleni.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: dotace na zateplování, úspora energie, nízkoenergetické domy, vytápění, izolace,
Uloženo: 17.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde