Zlatá hvězda mezi investičními portály

Internetové stránky Zlato.cz přitom představují hned tři nástroje - webovou prezentaci společnosti Zlato a.s., přehledný e-shop, a především - informační portál.

V něm se návštěvníci webu mohou denně dočíst početné články z oblasti tuzemské i globální ekonomiky, především světové politiky, ale také o společnosti či akciových trzích. A samozřejmě - hlavním tématem článků je ten vzácný kov, jehož jméno si web zvolil za své - zlato. Primárně pak v jeho investiční podobě - na Zlato.cz se dočtete mnohé důležité informace o investici do zlata a jejích výhodách. Kvalitní zpravodajská sekce portálu přitom přináší hned několik větších zpráv denně, doplněných o kvanta stručných novinek.
Za pozornost fanoušků blyštivého kovu a zájemců o nákup zlata však rozhodně stojí i statické sekce webu. V nich totiž naleznou nejen spoustu historických i současných zajímavostí ze světa zlatého kovu, ale i rady a tipy a triky o investici do zlata či spoření ve zlatě. Neméně důležitá jsou i varování před podvodnými prodejci a dovozci zlata a jejich technikami, jak při prodeji zlatých cihel „ohýbat“ cenou.
Ceny produktů v e-shopu Zlato.cz se přitom díky chytrému napojení na londýnskou burzu odvíjejí přímo od ní a v průběhu dne se aktualizují nejen v závislosti na aktuální světové ceně zlata, ale i na momentálním kurzu české koruny.
Společnost Zlato a.s. přitom nabízí hned několik možností, jak nakoupit zlato. Kromě e-shopu si zlaté cihly a slitky můžete zakoupit ve vší diskrétnosti osobně, třetí - v současnosti stále populárnější variantou - je tzv. spoření ve zlatě, kdy zájemci každý měsíc investují menší částku, než si svou vysněnou zlatou cihlu odvezou domů

Zlatá hvězda mezi investičními portály Adresa : http://www.zlato.cz/
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Zlato, investiční zlato, investice do zlata, investování do zlata, spoření ve zl
Uloženo: 24.02.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde