Česko Dnes

Tipy jak vybrat plavky pro vaši postavu. Plavky vybírejte s jemnými vzory. Ty velké zbytečně upozorní na to, co chcete zakrýt. Nedoporučujeme plavky s trojúhelníkovou podprsenkou, které můžou na vašem těle zanikat. Štíhlá

Při výběru plavek pamatujte: čím méně materiálu, tím lépe. I když ve velkých plavkových kalhotkách budou vaše boky a zadeček vypadat ještě menší a budete působit ještě hubenější. Doporučujeme například sexy brazilské bikiny. V nich budete vypadat sexy, i když zrovna nemáte postavu modelky. Zdobení na vrchním díle nebo lehké vycpávky přidají malým prsům větší objem. Doporučujeme vybírat z modelů se zavazováním ke krku nebo s tenkými ramínky. Pozor na vrchní díl typu „upevněna páska“, který ještě více zploští již plochou hruď.
Objemnější pozadí

Snažte se více upoutat pozornost k vrchní částí těla. Vybírejte výrazné vzory na podprsence. Spodek s vrškem opticky vyrovnáte nošením náhrdelníků nebo pěkných velkých náušnic. Plavky můžete doplnit nošením parea, kterým snadno zakryjete výraznější boky. Ideální je kombinace tmavé a světlé barvy, která odpoutá pozornost od silnější spodní části.
Větší prsa

Doporučujeme vybírat bikiny s vyztuženou podprsenkou, tak budou prsa ve správné formě. Vybírejte silnější ramínka, které udrží objem prsou, a tím i jejich pěkný tvar. Upřednostněte svislé proužky, které prodlužují postavu. Vyhněte se různým květinovým vzorům a raději vybírejte barevnější materiály s grafickými vzory.
Silnější postava
Česko Dnes Adresa : http://ceskodnes.cz/
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: zprávy, nemovitosti, cestování, inzeráty, recepty, rady
Uloženo: 07.05.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde