Scientologická církev v Portlandu pořádá

Portland, Oregon
21. září 2013
Vůdci komunit se sejdou v nové Scientologické církvi v Portlandu
Scientologická církev v Portlandu pořádala letos v létě fórum k Mezinárodnímu dni přátelství a Den otevřených dveří, aby rozšířila účel tohoto dne, stanovený Organizací spojených národů: „že přátelství mezi národy, zeměmi, kulturami a jednotlivci může inspirovat mírové úsilí a stavět mosty mezi komunitami.“ Komunitní a náboženští vůdci z různých prostředí se setkali a sdíleli své vize lepšího světa.
Gwen Barnard, prezidentka Scientologické církve v Portlandu, nastavila tón akce úryvkem z poselství Mezinárodního dne přátelství od generálního tajemníka OSN Ban Ki-moona: „…rozvíjejme vřelé vazby, které posílí naše společné lidství a podporují blaho lidské rodiny.“
„Dnes vám zde představíme humanitární skupiny, které pracují na naplnění cílů blaha a přátelství pro lidské rodiny,“ řekla Barnard. Seznámila účastníky s Cestou ke štěstí, nenáboženským morálním kodexem založeným na zdravém rozumu, který napsal autor, humanitář a zakladatele Scientologie L. Ron Hubbard, aby poskytl řešení pro morální úpadek společnosti a jednoduchou cestu, po které může kdokoli jít ke šťastnějšímu, etičtějšímu a lepšímu životu.
Účinnost Cesty ke štěstí jako nástroje prevence kriminality podnítila úřady pro prosazování práva, duchovenstvo a instruktory mládeže, aby distribuovali brožuru ve svých komunitách jako prostředek odrazující od zločinu a násilí.
Barnard sdílela Sadu pro vzdělavatele Cesty ke štěstí s účastníky, ukázala jim tři z 21 veřejnoprávních oznámení, které ilustrují každé z pravidel z brožury. Církev dává tyto materiály k dispozici zdarma pro pedagogy, komunitní a náboženské vůdce a úředníky.
Fórum a Den otevřených dveří se konali v nové Scientologické církvi v Portlandu 11. května 2013. Ideální Scientologická organizace a její zařízení jsou uspořádány tak, aby sloužily Scientologům v jejich postupu k duchovní svobodě, a slouží jako ústředí pro celou komunitu – místo setkání společných snah k duchovnímu povznesení občanů všech vyznání.
_____
Cesta ke štěstí byla napsána v roce 1981. Je nesmírně populární od svého prvního vydání, více než 100 milionů kopií bylo distribuováno ve 109 jazycích, ve 205 zemích a oblastech.
Scientologická církev a její členové hrdě sdílejí nástroje pro šťastnější život, obsažené v Cestě ke štěstí, se všemi, jejichž cílem je také lepší svět. Více informací najdete na Scientology.org/thewaytohappiness
Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, Vytváření světa poctivosti, důvěry a sebeúcty je jedna ze série brožur, které předkládá Mezinárodní Scientologická církev, aby vyhověla žádostem o více informací o Scientologickém náboženství a o tom, jak podporuje celosvětové humanitární iniciativy a programy společenského zlepšení.


Scientologická církev v Portlandu pořádá Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 03.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde