Scientologická církev hostí konferenci

WASHINGTON, D.C., USA • 27. května 2013 |

Na konferenci Úřadu pro národní záležitosti Scientologické církve ve Washingtonu, D.C., popsal průkopník solární energie dr. Richard Komp svůj program, který zpřístupní cenově přijatelnou energii v chudinských vesnicích v Africe, Latinské Americe, Indii a Karibiku.
Washington, D. C. – Průkopník solární energie Dr. Richard Komp ze Skyheat Associates v Harringtonu v Maine (USA) vyzval na konferenci, která se konala 15. května 2013 v Úřadu pro národní záležitosti Scientologické církve, k reformě v mezinárodních energetických postupech.
Konferenci spoluorganizovaly Partnerská liga pro rozvoj Afriky (PLAD) se sídlem ve Washingtonu, D. C. a nadace Cesta ke štěstí.
Komp mluvil o projektech, které uskutečnil v Latinské Americe, Africe a Asii a které přinesly světlo a elektřinu milionům lidí prakticky s nulovými náklady.
Asi 1,2 miliardy lidí, více než 20 % světové populace, žije bez přístupu k elektřině, téměř všichni jsou v rozvojových zemích. Ale ačkoli Světová banka odhaduje, že celosvětový přístup k elektřině v průběhu následujících 20 let bude vyžadovat roční investice v objemu 35 až 40 miliard dolarů, Komp už po desetiletí poskytuje energii chudinským komunitám.
Komp pracoval v terénu více než 50 let a za tu dobu naučil vesničany v Jižní Africe, Mali, Rwandě, Nigerii, Ghaně, Kolumbii, Haiti, Chile, Pákistánu, Mexiku a Indii každý krok procesu, který přináší světlo a energii do jejich domovů, škol, kostelů a nemocnic s neuvěřitelně nízkými náklady.
„Budu pomáhat zadarmo každému, kdo vydělá méně než dva dolary za den,“ říká Komp.
Komp, jehož vlastní domov v Harringtonu v Maine mu poskytuje elektřinu zadarmo ze solární technologie už více než 22 let, učí inovativní způsoby stavění solárních článků za použití snadno dostupných surových materiálů, jako jsou ostružinová šťáva, dřevo a křemík, takže tyto komunity jsou úplně soběstačné.
PLAD je základní organizace, která se zabývá záležitostmi lidských práv v Africe skrze zlepšování společenského rozvoje pomocí dobrého vedení, vlády práva a demokracie. Základními kameny jejich strategie jsou vzdělání, zdraví, zemědělství a životní prostředí.
Cesta ke štěstí je mezinárodní nezisková organizace se sídlem v Glendale v Kalifornii. Usiluje o slibnější budoucnost prostřednictvím široké distribuce Cesty ke štěstí, průvodce k lepšímu životu založeného na zdravém rozumu, kterou sepsal spisovatel, humanitář a zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard. Zodpovědnost za životní prostředí – „Ochraňujte a zlepšujte svoje prostředí“ – je jedno ze základních pravidel Cesty ke štěstí.
Je nesmírně populární od svého prvního vydání v roce 1981, přes 100 miliónů výtisků Cesty ke štěstí se distribuovalo ve 109 jazycích ve 205 zemích a oblastech.
Scientologická církev a její členové hrdě sdílejí nástroje pro šťastnější život, obsažené v Cestě ke štěstí, se všemi, jejichž cílem je také lepší svět. Více informací najdete na www.Scientology.org/The-Way-to-Happiness.
###
Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, Vytváření světa poctivosti, důvěry a sebeúcty je jedna ze série brožur, které předkládá Mezinárodní scientologická církev, aby vyhověla žádostem o více informací o Scientologickém náboženství a o tom, jak podporuje celosvětové humanitární iniciativy a programy společenského zlepšení.

Scientologická církev hostí konferenci Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 17.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde