Scientologická církev v Padově

PADOVA, ITÁLIE • 30. května 2013 |

Nová Scientologická církev v Padově v Itálii pořádá sbližovací společenskou akci ke snížení kriminality a zlepšení morálních hodnot.
Na konferenci a dni otevřených dveří dne 27. dubna v nové Scientologické církvi v Padově v Itálii církev oficiálně vydala novou brožuru zaměřenou na zlepšení společnosti a snížení míry kriminality.
Brožurka Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, Vytváření světa poctivosti, důvěry a sebeúcty popisuje Cestu ke štěstí, nenáboženský morální kodex, který zlepšuje kvalitu životů po celém světě.
Hosté, mezi nimi i veřejní činitelé, policejní důstojníci a další společenští představitelé, dostali výtisk Cesty ke štěstí a novou brožuru a slyšeli přehled programu a jeho účinnosti ve snižování míry kriminality a zlepšování kvality života.
Cesta ke štěstí, kterou napsal spisovatel, humanitář a zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard, je morální kodex založený na zdravém rozumu. Protože je zcela nenáboženský, jeho 21 pravidel se vztahuje na lidi jakékoli rasy, kultury nebo vyznání.
Přednášející představili účastníkům celý program, který byl vyvinutý proto, aby ještě více usnadnil pochopení 21 pravidel z brožurky: průvodce lektora, plán lekcí, série krátkých filmů – klipy – které sdělují to podstatné z každého pravidla a celovečerní film založený na knize. Církev nabídla, že poskytne tyto materiály zdarma lektorům a společenským skupinám, které si přejí program zavést.
Nová brožura představuje výsledky používání Cesty ke štěstí. Když byly výtisky brožurky předány do rukou rebelským frakcím v Demokratické republice Kongo v roce 2008, bojovníci na obou stranách konfliktu složili zbraně. V St. Louis v Missouri, v nejnebezpečnějším městě USA v roce 2012 vedla společná snaha sdružení lidí s různým vyznáním k tomu, že míra kriminality klesla o 21 %. A když v Kolumbii, kterou OSN v roce 2004 popsala jako „nejhorší humanitární krizi na západní polokouli“, národní policie rozdala výtisky Cesty ke štěstí 20 % populace, zločinnost v zemi se výrazně snížila.
Je nesmírně populární od svého prvního vydání v roce 1981, ve 205 zemích a oblastech se distribuovalo přes 100 miliónů výtisků Cesty ke štěstí poskytujících všem morální kompas pro život.
__________
Scientologická církev v Padově byla slavnostně otevřena v nádherně restaurované budově z 18. století, Villa Francesconi-Lanza na ulici Via Potevigodarzere v říjnu 2012. Ideální scientologická organizace (Ideal Org) a její zařízení jsou určeny pro scientology a slouží i celé komunitě – místo pro setkání společných snah o zlepšení pro občany všech náboženských směrů.
Scientologická církev a její členové hrdě sdílejí nástroje pro šťastnější život, obsažené v Cestě ke štěstí, se všemi, jejichž cílem je také lepší svět. Více informací najdete na www.Scientology.org/thewaytohappiness.


Scientologická církev v Padově Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 17.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde