ČESKÁ MLÁDEŽ SE DOZVÍDÁ O KLÍČI KE ŠTĚST

• 23. května 2013
Dobrovolníci ze sdružení Cesta ke štěstí vedou přednášky o výchově k charakteru založené na Cestě ke štěstí.
Více než 100 mladých mužů a žen navštěvujících obchodní akademii a jazykovou školu v Karlových Varech se dozvídá, co může být ten pravý „tajný“ klíč ke štěstí, prostřednictvím Cesty ke štěstí, nenáboženského morálního kodexu založeného na zdravém rozumu.
Díky Cestě ke štěstí se studenti z obchodní akademie a jazykové školy v Karlových Varech dozvídají o životně důležitých nástrojích, které jim pomohou v jejich kariérách a životech.
Druhá ze série přednášek se konala 3. dubna a představila studentům pravidla, která jim pomohou začít kariéru – takové základní pojmy jako „Dávejte dobrý příklad“, „Buďte důvěryhodní“ a „Buďte pracovití“.
Poslední přednáška je plánována na červen. Všechny tři přednášky připravili dobrovolníci ze sdružení Cesta ke štěstí Plzeň. Přednášky jsou založeny na Manuálu pro učitele Cesty ke štěstí, jednoduše použitelném učebním plánu, který studenty zaujme a pozve je, aby se podívali na své vlastní životy a životy svých rodin a přátel a na to, jak by se mohly vylepšit pomocí použití pravidel zdravého rozumu popsaných v Cestě ke štěstí.
Cestu ke štěstí napsal roku 1981 spisovatel, humanista L. Ron Hubbard. Je nesmírně populární od svého prvního vydání, je nyní dostupná ve 109 jazycích a ve 205 zemích a oblastech se distribuovalo přes 100 miliónů výtisků.
Více na www.moralniprincipy.cz


ČESKÁ MLÁDEŽ SE DOZVÍDÁ O KLÍČI KE ŠTĚST Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 11.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde